Najdi forum

ŽIVETI BREZ HRANE

zdravo!

Nisem veliko na teh straneh in ne vem, če ste se o tem že pogovarjali. V roke mi je prišla stara Ona, v kateri je intervju z eno gospo, ki trdi, da nič ne je – živi od svetlobe.(izkorišča druge vire energije) Prav zanima me, kaj vi menite o tem. Če še o tem niste debatirali, bom napisala kaj več iz intervjuja, drugače pa mi prosim povejte, kdaj ste se o tem pogovarjali, da to poiščem.

Hvala. Mimi

To je zakon…jaz bi tut, ce bi znal. Resno mislim, to bi bilo optimalno.

to je ena navadna bedarija-povrh vsega pa pravi da še pije ne toliko.
Zdej pa povej če se tebi to zdi normalno?Pa še čist nič ni shirana videti.
Sej baje ni edina ampak dejte no,sej nismo paranormalni,sej smo samo ljudje
honda je pisal/pisala:
>
> To je zakon…jaz bi tut, ce bi znal. Resno mislim, to bi
> bilo optimalno.

En gospod, sosed od moje stare mame se mu je podobno bliskalo v glavi. Po mojem se njej tudi fejst bliska, zato pa misli, da živi od svetlobe. Ne vem kako je z njo, ampak vem kako je bilo s tistim gospodom. Najprej je začel s presno prehrano, da bi ustavil raka. Kao. Potem se je enga lepega dnava odločil, da ne bo nič več jedel in da bo pil samo vodo. In je res tako delal nekaj časa, shiran je že itak bil od bolezni in načina prehranjevanja, telo se mu je že prej navadilo na malo kalorij, tako da je ob nič kalorijah zdržal kar nekaj časa. Njegova hipoteza pa je bila, da če ne je nič se tudi rak nima s čim hranit in ne bo napredoval. Celo se bi ga naj čist znebil. Ubogi star gospod ni pomislil, da lahko zaradi tega umre tudi sam, še prej kot bi ga pobral rak. In nekega lepega dne so ga odpeljali v bolnico ampak sedaj res ne vem zakaj ali zaradi raka ali ker je bil že čisto brez moči. tam spet ni hotel jesti, hotel je samo vodo. In so ga priključili na infuzijo, kaj bi pa naj. pa je spet mislil, da živi od vode, ker je infuzija prozorna :-))) In je prišel nazaj iz bolnice in spet razlagal dalje svojo teorijo. Kaj se ve, mogoče je tudi ona gospa kdaj priključena na vodo, pa ne ve. Obstajajo taki optimisti. Lahko pa z zagotovostjo rečem, da je samo z vodo gospod živel več kot pol leta. Morem vprašat staro mamo. Mislim, da je to zato, ker so eni tako optimistični in trmasti, da jih samo volja ohranja pri življenju. Zelo veliko se da naredit z optimizmom. če si res prepričan v eno stvar.
bogi gospod, ga je kar škoda ker je umrl, ker je bil ful prijazen 🙁 Pa še smešen povrhu.

Za njo ne vem, ce res zivi od svetlobe, sigurno pa obstajajo ljudje, ki so tega sposobni. Pravim hipoteticno, ce bi bilo mozno, bi bil jaz takoj za to. Dejansko, sam zgubljas cas s tem, ko moras jest, pa denar, pa obremenjujes prebavni trakt itd itd.

Ja itak :-))) sploh denar. če se pa hočeš čim bolj zdravo prehranjevat je pa še huj.
A ni fajn pojest neki dobrega? Ti si pa tako kot moj brat, ki bi najraj od lufta živel. Ga moreš prav prisilit, da kaj poje. Eni so pač taki, drugi bi pa najraj v pol ure cel hladilnik izpraznal.

Lej ce hoces pridobit kej misicne mase, to stane 3x vec kot ce se samo zdravo prehranjujes. Potem si pa zracunaj koliko je to…definitivno ne malo. Razmerje med ceno hrane in placami je vseskozi slabse. Hrana je vseskozi drazja, place pa nespremenjene. Konc koncev bi dal rajs denar za kej pametnejsga kot je hrana – ker zame je hrana samo surovina za izgradnjo telesa in cisto nic vec. Pojem toliko B, OH in M in to je to. Vazno, da lahko kvalitetno treniram.

Kako le???…. zgrajena je tako kot vsi ljudje…. saj ni rastlina, da bi lahko izrabljala druge oblike energije…

brez hrane mi ziveti ni

Obstaja rek: Škoda, prav zdaj ko sem konja naučil, da nič ne je, mi je crknil.

LP

Ko ješ, OBREMENJUJEŠ prebavni trakt?!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Prebavnemu tratku se z razlogom tako reče – ker je namenjen prebavljanju. Hrane. Ki jo vneseš v telo. Ko ješ.
Funkcija prebavnega trakta je, da prebavlja. Hrano. S tem ga ne obremenjuješ, ravno nasprotno – tam je zato, da bo to počel. Prebavljal. Sicer ga ne bi imeli.

(druga zadeva, če mu pošiljaš neustrezno hrano in ga potem res obremenjuješ, a to so druge teme)

Ne morem verjeti, da smo dejansko prišli do pogovorov, da bi bilo najbolje kar nehati jesti. Ker je ceneje in ne jemlje “dragocenega” časa.

Prosim?

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Govorimo cisto hipoteticno…sej jaz tut jem in to veliko, pa veliko B in s tem obremenjujem telo. Ampak bom to vseeno pocel se nekaj casa.

So ljudje, ki lahko živijo brez hrane, vendar niso tako neumni da bi to razglašali na veliki zvon. Taki pa, ki jih poslušamo po radiu, gledamo po TV, o njih beremo v časopisih ali revijah zagotovo kvasijo neumnosti in jim je cilj le biti vsaj za trenutek v centru pozornosti. Bistvo vsega je obvladovanje pretoka energije v našem telesu, za kar je potreben duhovni razvoj. Vsa energija, ki nam je potrebna za preživetje se proizvaja v našem telesu, potrebno je le preusmeriti pretok tako da več ne izgoreva v prazno. Dokler pa se ukvarjamo z materialnim svetom okrog nas tega nikoli ne bomo odkrili.

Za enkrat, še ne obstaja prepetum mobile. Tudi človek tega ni sposoben.
Vsa živa bitja in stroji potrebujejo energijo, da lahko “delajo”.
Vse ostalo ni življenje. To je vegetiranje.

LP

Kaj, če bi še dihati nehala tista dama, saj je ozračje tudi precej zastrupljeno?!

Ha, ha, ha!

Kaj, če bi še enostavno nehali živeti, saj ti to vzame preveč dragocenega časa. Prej, ko se bo tej gospe v resnici posvetilo, bo že nekaj časa v “temi”!
Čao.

:-))))Stara gospa si očitno misli, da je redke vrste človeška roža in da oblada fotosintezo….lari fari

Ja itak :-)))) Pa nisem nora, da bi živela od svetlobe. Zaenkrat še nimam klorofila.

tudi jaz se bom prehranjevala s svetlobo, ampak šele na drugem svetu! Do tedaj pa je moja svetloba kralj živali – prašič in še obvezni dodatki.

New Report

Close