živec v pelvisu
Spoštovani!
Zadnje 3 tedne se ubadam s svojimi težavami in ker nisem prišla do rešitve, bi vprašala za mnenje.
Neko jutro sem se zbudila s simptomi vnetega mehurja, boleče uriniranje, pritisk v spodnjem delu trebuha… Izvidi urina so pokazali notri levkocite, nekaj krvi… ni pa pokazalo bakterij. Tudi v krvi so bili povišani levkociti.
Po prvem antibiotiku nisem čutila olaljšanja, ostajalo je to neprijetno draženje, kot da moraš vedno na wc. Tudi drugi AB ni pomagal pri tem, urin pa je pri drugem gledanju bil že popolnoma ok.
Vsemu skupaj se mi je pridružilo nekakšno pobolevanje v medeničnem dnu, okoli vagina, občutljiv klitoris… Simptomi so boljši zjutraj, kot zvečer.
Testirali so me tudi za spolno prenosljive bolezni, za kar so mi kar preventivno dali sumamed zaradi suma, izvid sicer negativen.
Zdaj pa berem o pudendalnem živcu v pelvisu, ki bi lahko ukleščen vse to povzročal in sem zelo zaskrbljena. Kar vem je, da sem en dan pred začetkom težav nosila preoprijete hlače, pogosteje sem imela spolne odnose. Ali je mogoče, da se to nekako poškoduje, iritira? Skrbi me, da bi imela te težave dolgotrajno. Sicer se mi zdi, da je bolje kot je bilo, pa vseeno….
Spoštovani!
Žal ste pisali v napačen forum, s pudedalnim živcem nimam izkušenj. Pišite v forum ginnekologija.
Lep pozdrav!