živčnost
Spoštovani,
najprej naj Vam zaželim srečno, zdravo in uspešno 2007!
Obračam se na vas z upanjem, da boste lahko pomagali tudi mojemu parterju, kakor ste pred nedavnim meni. On je star 28 let in ga že kar nekaj let muči “živčnost” – nekakšna vsesplošna napetost v udih, mišicah, glavi… niti sam mi ne zna opisati, vendar mu je to stanje neznosno. Naenkrat se pojavi, traja morda kak teden (v močnejši ali šibkejši obliki), sledijo intervali, ko se počuti odlično, vendar se ti intervali krajšajo. Njegovo življenje ni pretirano stresno, v službi se ima krasno, živi na vasi… Vendar kar naenkrat se pojavi ta živčnost (nazadnje ko je 5 min pospravljal), ki njega in mene spravlja ob pamet. Sicer je karaktersko nagnjen k zaskrbljenosti, natančnosti, časovne omejitve ga vržejo iz tira.
Kaj bi lahko bilo temu vzrok? Sedaj je poiskal pomoč pri bioenergetiku, vendar ni nič boljše (bil je 3x, še 2x pa more). Ne veva ne kaj in kako naprej. Imate morda vi kakšno idejo?
Zahvaljujem se Vam za odgovor.
zarja
Pa še to… kaj menite o napitku iz krmilnega ovsa (voda, v kateri so bila namočena zrna 12h)?
Simptomi, ki jih opisujete, kažejo na to, da je vaš partner zastrupljenje. Možnosti je več: okoljski strupi (formaldehid iz pohištva ali tekstilne obloge, iz hrane, vode …), plesen, afla toksini, ki jih izločajo glivice, težke kovine (iz amalgamskih zalivk). Zdravljenje je odvisno od vzroka simptomov, zato vašemu partnerju ne morem svetovati drugega, kot da si poišče dobrega terapevta za bioresonančno terapijo, ki mu bo pomagal z nasveti pri razstrupljanju.
Glede na (nizko) starost in simptome, naj ne odlaša predolgo.
LP
Še enkrat pozdravljeni,
partner je več kot 5 let delal v lesni industriji in je bil lahko potem takem izdatno izpostavljen formaldehidu. Dejansko so se njegove težave tudi začele v tistem obdobju. Vsekakor se bo naročil k vam na pregled, zanima pa me, če je mogoče med tem časom kaj postoriti, da bi se to stanje malo izboljšalo? Trenutno pije ovseni napitek in Mg tablete … po njegovih besedah, mu kar pomaga.
Najlepša hvala za vašo pomoć!
zarja
Lahko razstruplja, priporočal bi mu predvsem klistiranje (vsak dan). Lahko bi si vsak dan stiskal sveže zelenjavne sokove (en liter). Kontrolira naj selen in cink v krvi (to preiskavo delajo samo v kliničnem centru v LJ). Nizke vrednosti teh dveh elementov so ponavadi znak za močno zastrupljenost telesa.
LP
stara sem 31 let . pred letom dni sem dobila zdravilo Cipreleks, ki naj bi omilil simptome depresije ali živčnosti.v nosečnosti sem namreč imela nekaj nepojasnjenih napadov hitrega srčnega utripa,ki mu je sledilo mrtvičenje po obrazu in rokah in čuden občutek v glavi, ki ga ne znam pojasnit. To se je pojavilo predvsem v nočnih urah, ko sem se prebudila sem imela tako težko glavo ,nekakšno tesnobo.mravljince po celem telesu in ko sem hodila nekaj časa se je to umirilo in začelo me je zebsti.zdaj se mi je ta napad ponovil čeprav jem zdravilo ciprelex. ne vem zakaj se mi to dogaja in tudi zdravniki mi ne znajo pojasnit.pravijo da je to vzrok depresije, pa čeprav se nikoli nisem počutila depresivna, niti nisem imela vzroka za to. prosim če mi vi lahko kako svetujete.
Nerad se ponavljam: težke kovine bi lahko bile glavni vzrok. Povzročajo vse omenjene simptome.
Predlagam, da naredite test; če boste poklicali v ordinacijo, vam bomo dali nadaljna navodila. V Sloveniji takšnih testov ne delajo.
LP