Najdi forum

živalski vrt zagreb

A kdo ve,kako je urejen ta zoo vrt?Se splača iti pogledat?Je kdo bil?
Hvala,res hvala za vsako informacijo!

http://med.over.net/forum5/read.php?151,4141278,4141417#msg-4141417. LP

čvekca, mi smo bili v ponedeljek. Bilo je res fajn, otroci so bili navdušeni, pingvinov žal nimajo več, niti slona in ne žiraf. Imajo pa ogromno ogromno drugega, živalski vrt je lepo urejen, na tablah so za otroke fajn prikazane nekatere značilnosti in primerjave med živalmi – koliko ur na dan katera žival spi, kako so hitre ipd. Našim je bilo blazno všeč in živalski vrt lahko le priporočam.

Prijeten izlet želim 😉

mi pa smo bili danes. Parkrat na leto gremo, ker nam je blizu, ker je super park, veliko igral in zelo lep sprehod.

Mi smo tudi bili danes in nam je bilo zelo všeč. Tudi vstopnina ni visoka – 4-članska družina 100 kun (približno 15€). Začudeni smo bili samo nad tem, da lahko vstopnino plačaš le z gotovino v kunah – ne sprejemajo nobenih kartic.

Mi smo bili tudi v ponedeljek-Metka sva se srečali?
Ja res je-Maksimir je naravnost čudovit!Mi smo bili tam prvič,malo smo se lovili da smo našli ker je Zagreb res ogromen ampak so na srečo ljudje prijazni!Ko smo parkirali na pločniku(drugje nimaš)in sta nam avta na pol stala na travi nas je prijazen gospod opozoril da nam bo redar napisal kazen za parkiranje na zelenici-oni tega ne dovolijo!
Drugače pa resnično vreden ogleda-veliko živali,vse na dosegu-ni kakor v Ljubljani ko moraš najprej cel hrib prehodit da kaj vidiš,lepo urejeno,nikjer smeti,ne smrdi,skoraj vse v senci v gozdičku,asfaltirano…
je pa res da si vzemite veliko časa-vsaj tri ure za ogled!Pijačo s seboj,imate tam eno kavarno vendar je že proti koncu(odvisn s katere strani greste)!
Vstopnina je 20 kn za odrasle in 10 za otroke do 7 let!Ob ponedeljkih za vse 10 kn!Imejte kune s seboj ker ne jemljo E niti kreditnih kartic!Mi smo imeli E in smo morali nadoknadno menjati!Lahko pogledaš na njihovi spletni strani!
Nam je bilo všeč in vem da naslednjič ko bomo v Čatežkih gremo spet!

Urša, čisto možno ;-)) Je res lepo, bomo tudi mi še ponovili.

New Report

Close