Najdi forum

Živali in počitnice

Zanima me, kam in komu date v varstvo svoje živali za čas, ko se odpravite na dopust. Kako poskrbite zanje?

Pri nas doma (živimo s starimi starši), vedno poskrbimo, da počitnice organiziramo tako, da ostane kdo doma(že zaradi tatov priporočljivo)

Lala

W

Hy,

ponavadi gre pes k mojim staršem. Za akvarij in činčilo pa zadolžim brata, ki potem pride vsaj 1x na dan, včasih na 2 dni malo pogledat in nahranit živali.

Saj se da, če je le volja.

Sonia

Za mojo muco je zaenkrat čakalna lista, kdo jo bo pazil. Srčno radi sprejmejo prijatelji in sorodniki moje počitnice! 🙂 Samo ob povratku je težko.. Ker bo kmalu dobila prijatelja ali prijateljico sem seveda vnaprej vprašala, ali bodo pazili tudi dve muci.

Jaz grem pa vedno z mojim gospodarjem na počitnice ali izlete.Posebno me veseli ko sva na najini barki, veter v jadrih jaz pa na krmi kot kapo.
Vas pozdravlja foxterier Luki
ps ime ni človeško Luka ampak ko sem bil majhen sem LU… in Ka… po stanovanju….ostalo lahko uganete.

Pri nas si pa počitnice organiziramo tako, da našo malo pekinezarko vzamemo s seboj. Priporočljivo!

Jani

Za ribe skrbijo sosedje, skakač gre k prijateljem, pes pa v hotel (pasji), če res ne more iti z nami.

Ribe v akvariju hrani avtomatski krmilnik, ki brez problema zdrži 14 dni.

Za hrčka poskrbijo prijatelji, pes gre pa vedno na počitnice z nami. prvo leto smo ga dali v pasji hotel, pa nam je bilo cel dopust hudo.Nikoli več, čeprav je bilo dobro poskrbljeno zanj.

Muco pustimo doma pri tastu in tašči , s katerimi živimo skupaj v hiši – torej je navajena na njih in ni problemov. Psa vzamemo s sabo.
To pa zato , ker se muco bojimo jemati s sabo , ker ni navajena na povodec in se bojimo , da bi se v tujem kraju kam zatekla in se izgubila.

lp A.

mačka damo k starim staršem

New Report

Close