ŽIVAHNOST OTROKA???
mia,ti imaš pa potem isti “problem” kot jaz.tudi meni se zdi,da skoraj nič ne spi in me non stop brca,tudi ponoči.sem vprašala ginekologinjo in je rekla,da so ponavadi takšni otroci tudi potem bolj živahni in bolj “žleht”,kot pa tisti ki so že v maternici bolj mirni.tako,da se lahko kar pripraviva,bolje da si fajn spočiješ dokler je še v trebuhu,ha ha
lep pozdrav
karlica 28t
ne vem, moja mama se je bala, kaksna da bom, ker sem baje hudo telovadila, doma pa je imela ze zeeeeeelooooo zahtevnega mojega brata. Pa sem bila jaz njegovo nasprotje. Je pa res, da je imela mene vec casa spremljati, ker se je ene 3 mesece pred PDP zacela odpirati in je morala lezati. Za mojega brata pa je imela en kup drugih skrbi in veliko dela, tako da se je verjetno potuhnil.
Sem pa ze slisala, da so bili nekateri otrocki, ki so bili zivahni v maternici, potem zelo zivahni tudi zunaj. Kdo ve …
moj sin je bil v trebuščku precej miren,tudi po rojstvu je bil ponoči zelo priden,saj smo po 14-dneh prespali kar celo noč.Sedaj ko je star pa že 4 leta je pa pravo nasprotje kot v trebuhu.Saj ni žleht ampak je zelo živahen otrok,ki miruje samo kadar spi.
Sedaj pa nosim dvojčka,ki sta v trebuhu zelo živahna,kako bo kasneje bomo pa še videli.samo da so vsi zdravi,pa bo že.
lp