Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Živ žav ali Ringa raja

Živ žav ali Ringa raja

Res je, izkušnja, tudi na RR je nekaj luštnih risank.

In zakaj jih ne bi smel gledati?

Ja to je pa res, sram naj bo nacionalko, ki se ji ne da sinhronizirat risank…

Ker niso primerne. Simsoni, to so risanke za odrasle. V Ninja želvah pa tudi ni nič poučnega in lepega. Če se motim me popravi. Potem pa se nekateri čudijo, ker so otroci agresivni. Pa še ena pomembna zadeva, s primernimi risankami otroci razvijajo tudi besedni zaklad, s tema dvema ziher ne.

Sporočilo avtorjev in psihologov o Telebajskih: starši, to je bilo namenjeno otrokom, ne staršem. Psihologi so bili pri zasnovi in uspel jim se met v polno. Vse kar imajo otroci (mali) radi: pisane barve, stilizacija, ponavljanje, sesalec… Pat in mat sta tudi pri nas bila dolgooo družinska člana in učitelja športne vzgoje, ker je vse delal kot onadva, risanko je gledal zelo aktivno. Sta pa zakon.

Ampak sinhronizacija je pa neprimerno bolj kvalitetna na nacionalki.

Kolegica je svojima sinovoma prepovedala gledat cartoon network, ker sta ratala očitno bolj agresivna in prepirljiva.

Moj je še premajhen, da bi ga risanke zanimale. Meni osebno se zdijo oddaje na BBC prime res špica. Se mi zdi, da je ta program na BBC -ju sproduciral telebajske.

New Report

Close