Najdi forum

zimska kolesarska oblačila

Držim se načela, da je potrebno, vsake stvari po malem v življenju ! Kajne ? In isto se mi zdi tudi s količino alkohola, hrane, rekreacije. Zmernost, zmernost…
Guinness če pač enim paše en vrček več piva kot drugim oz. enim sploh ne paše, potem je to njihova stvar, kajne ?
Vidim, da ponočuješ ? Si hodil v temi z lučko na glavi ?

p.s. v soboto se mi zdi, da bom naredila spet prve tekaške korake. Pulz bo po moje tako visok, da bo za znoret. Vseeno. Važno da tečem in se dobro počutim.
Potem pa sledi piva al pa dve ! ! ! 🙂

se strinjam, pretiravanje se nikjer ne obnese.
nisem ponoceval, recimo, da sem delal in koncal ob tako pozni uri, danes sem doma malce prej in zelim si samo postelje. zjutraj vstajam ob 0530h, da grem laufat drugace mi ne znese:))

hehe zakaj mislis da imam lucko na glavi? se na kolesu jo poredko uporabljam, nosim namrec tisti brezrokavnik od javne razsvetljave, z neonkami, ki lahko utripajo in baje svetijo (se jih opazi) do 20km dalec.

upam da v soboto ne bos pretiravala, saj ves, bolje pocivati en dan vec kot premalo. glede pulza se nimas kaj sekirati, pocasi pa bo. prvi teden bo najbrz malce tezak potem se ti bo odprlo. ne pozabi na zacetku malo vec pocivati da telo “pride k sebi”. zdaj jaz tezko recem koliko casa bos potrebovala, da prides na stopnjo pripravljenosti pred poskodbo, pomojem ne vec kot 14 dni. hehe tocno vem kako se pocutis, najraje bi sla ze ta trenutek laufat. tale tek je res droga. lepo, da se na tem forumu zbira toliko tekacev.

Guinness tvoje jutranje laufanje me spominja prav na moje. Iz postelje tudi ob najbolj nemogoči uri ( za normalne ljudi ) ! , trening po snegu, po dežju…, ni ovir. Zdi se mi, da je to vse skupaj samo premagovanje samega sebe.
Droga ? Res je. A bolje droga tek, kolo, kot pa res kakšna prava droga, kajne ?
Guinness a se boš vpisal med triatlonce ? Ali še raje med gorske tekače ?
p.s. 3 tedne ne tečem in sem se zredila 2 kg. To je za pop… !

Masa, triatlon mi ni prevec povseci. gorski tek se mi zdi bolj zanimiv, ampak za resno ukvarjanje sem pretezak, pod 70kg pa ne grem ker imam potem tezave s prenasanjem ruzaka po hribih. mogoce nekoc:)

hehe v treh tednih si prisiljeno pocivala in telo si je naredilo malo rezerve za mrzle zimske dni:)) ne sekiraj se, jeseni in pozimi se vsak malce zredi

Guinness pazo to:
jutri zjutraj se ob 7h spomni na mene. Poizkušala bom iti..pa saj veš kam.

Uživaj v prelepih hribih. Danes je tako vreme, da malo posije sonce, pa spet vihar, pa spet sonce… Po hribih je že SNEG ! !… Od te prelepe narave, ki nas obdaja se meni že kr meša…Jaz pa sedim v pisatni. Za bruh.. !

hehe, se bom spomnil nate. imam to nesreco da za vikend delam in tako sem prisiljen ostati v ljubljani. mogoce se zjutraj kje srecava:) danes se je koncno ohladilo in tek bo zjutraj prijetnejsi.
koncno je po hribih spet zapadel sneg. do 15h ga je sicer ze nekaj pobralo, upam da bo do pon., ko je napovedan ciklon zdrzal.

zjutraj le ne pretiravaj, ce bos cutila kakrsnekoli bolecine raje prenehaj in pocivaj se kaksen dan, ali pa pojdi na kolo(!). decembra pa veselo na maraton, JUHU!!

Masa si prezivela? sploh ne morem nehat mislit nate:)

Guinness sem preživela ha,ha… Ampak zadeva gre res, res počasi ! V soboto je bil za mano “samo” 15 minutni lahkotni tek. Čutila sem bolečino in sem raje odnehala. V nedeljo pa 20 minut. Dolgi, dolgi sprehodi mi bolj koristijo. Madonca je težko začeti nezaj, ampak raje počasi, ker imam res samo 1 gleženj in eno zdravje, to pa mi tudi največ pomeni.
Povej kako je bilo v hribih ? Kje si lazil ? Kaj je novega ?
p.s. tole najino dopisovanje… ? A si ne bi raje pisala na privatni mejl ? 🙂

no vidis, pocasi pa gre. pa cetudi gre za 12 urni sprehod s kuzatom. tudi glezenj bo enkrat zdrav takrat pa 100 na uro po okoliskih kucljih:)
a tvoj pes laufa s tabo?
saj pravim, da nisem bil v hribih ker sem imel “zabasan” vikend. drugace pa tudi jaz ze od petka pocivam (s tekom) ker sem nekako utrujen. tecem in tecem, pulz pa ostaja na 150-155, na 160-165 ne zdrzim prav dolgo in ne vem kaj je narobe?! vcasih sem s 165 lahko tekel celo uro.

pomojem bo bolje nadaljevat na privat majl, Manja zagotovo ni izvedela nic koristnega od naju:-) samo cakal sem da naju Primoz nazene nekam, kot kaze je zelo potrpezljiv, tako kot ostali sodelujoci na tabli

Masa ce te slucajno se zanima, do mojega majla prides tako da kliknes na moj “nicknejm” v tem primeru guinness;-)

Tule se pa ne bi mogel strinjat, kar se tiče hlač iz Windstopperja.
Ne vem sicer koliko se vozis ko je zunaj hladno, vendar po mojem mnenju so bile hlace iz W-stoperja eden izmed mojih najboljsih nakupov.
Če ne drugega, si jih enkrat sposodi, potem boš pa videl razliko.
Kolena so le kolena in nimamo jih na pretek. Moja so itak že malo obrabljena od različnih zadev iz zgodovine in mi je to toliko bolj pomembno.
Rokavice iz W-stopperja (no, lahko je tudi kak soroden material)obvezne, jakna pa tudi in pa galoše.
Če računam, da bom skoz v akciji, dam spodaj le 50 gramsko dolgo švic majco, pa W jakno čez.
Pazit moraš, da jakna ni predebele, ker potem ne diha dovolj. Js uporabljam eno debelejšo za v hribe, tanek “anorak” iz W-stopperja pa za na kolo. Ob priliki naprosi nekoga, da ti posodi tudi anorak, ga zamenjaj s tvojim za 5 kSIT in spet boš videl razliko. Lahko gremo enkrat tudi skupaj, pa ti bom js posodu, ni blema…sam ne za dolg.

Ampak po drugi strani je pa tudi res, da dokler nečesa boljšega ne poskusiš, sploh ne veš, kaj si prej moral “trpet”. In verjemi mi…vem, ker sem tudi pred leti sam vozil z plastičnim anorakom, pa navadnimi termo kolesarskimi hlačami, smučarskimi rokavicami, ipd.

Tale športna oblačila (GTX, W-stopper, ipd.) so zares čudovita, vendar na žalost stanejo velik denarja.

Praviš, da prideš vedno usran domov…ja, ampak ko je zares mrzlo, prideš domov le še obtolčen ot trdih tal in nič več usran, hehehe 🙂 Drugač pa js uporabljam ene cote, jih dam posušit, če pa so mal blatne, pa me tud nč glava ne boli…vsaj mene ne 🙂

OK, bodi dovolj zaenkrat.

LP, Matjaz

Ps. PA brez zamere, želel sem samo navesti nekaj prednosti “novejših” materialov.

New Report

Close