žile
Za bolj podrobno predstavo je na spodnjem naslovu reportaža
http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20091120/W5_liberation_091121/20091121?s_name=W5
Vse, ki jih poznate in imajo tudi MS, povejte za to novost in naj se grejo slikat na ultrazvok. S potrdilom, da imamo okvaro na žilah, bomo lažje zahtevali naslednje korake. Kar se pa tiče nevrologov, pa nikar mislit, da so bogovi. Vaša pravica pri zdravniku je, da vas pozdravi, če ugotovi, da nekaj ni v redu z vami. Če je nekaj narobe z žilami, morate zhtevat zdravljenje. A se vam to ne zdi logično. Verjemite mi, da se zdravniki bojijo teh zahtev, saj nimajo pravega orožja braniti se. Tu gre tudi za njihov ego, ki je močno ogrožen, odkar se po svetu ugotavlja, da je vzrok za MS lahko tako zelo preprost. Naj vam ne bo važna njihova arogantnost, naj vam ne bo važna njihova prijaznost, ki to ni, saj dobronamernost bodo pokazali šele takrat, ko bodo besede in dejanja usmerjena k resničnemu ozdravljenju.
Nikar imet občutek krivde, ker imate MS in zato nimate pravice do zdravljenja, če oni hočejo mislit, da žile niso vzrok. Katastrofa je podlegat tej logiki in jasno je, da to njim gre na roko. Zdravniki niso čustveno vezani na bolnika, zato večini ni do tiste posebne globoke želje po tem, da vas pozdravijo, oni vas radi samo “zdravijo”. Radi vas pazijo, proučujejo in gledajo ko neke ovčke v ogradi, če pa pokažete svojo voljo, pa vas hočejo takoj z “šibo” umirit.
MS je bolezen pete čakre, ki se nahaja v vratnem predelu in pomeni izražanje, odnos do sveta in soočanje z njim. Verjamem, da ni naključje, da se je začelo dogajati to, kar se dogaja, saj postavlja situacija bolnike v položaj, ko morajo izrazit same sebe. Uporabit negativno v sebi za to, da povejo svoje zahteve, ne pa da se umaknejo, ker zaradi svoje dobre strani nočejo težit. Če bi bil jaz na vožičku in če bi imel zožene vratne vene in bi mi zdravnik rekel, da mi ne morejo pomagat, bi naredu v celem nevrološkem oddelku tako štalo, da jo še niso vidl v življenju.
Pozdrav vsem Sama sem zbolela za multiplo,ki so mi jo potrdiji marca letos,toda pri 35 letih nemislim čakati ponovnih zagonov in sem se sama odločila za ultrazvok vratnih ven.Izvid je potrdil raziskave italijanskega zdravnika.Obe zožani leva še celo pod povprečjem.Te stvari je treba operativno rešit,ker pa veste da v naši državi vse traja tudi to nebo kmalu.Treba bo v tujino.Zelo dobro se bolezen pozdravi če si operiran v začetnem stadiju bolezni,kajti vsak nov zagon pusti več posledic na možganih.
žiu!
js sm glih včer dobila izvide CT-ja, iz katerih je tut razvidna zožitev na levi in desni strani! procenti sicer niso ne vem kako visoki, ampak vseen – so!
kuharica, kaj bo tvoj naslednji korak? govori se, da je bolgarija najbolj dostopna, pa tut pravjo, da ljudje tam obvladajo zadevo… kam ti ciljaš?
lp