Najdi forum

Zgubil smo…

heh briga me .

Joj kaj Nizozemci Škotom delajooooo…Van Nistelroy je divjiii :)))

hehe.. zdej me boste vsi peezdl, ampak sej veste kako gre že tist pregovor oz. rek -VAŽNO JE SODELOVATI, NE PA ZMAGATI :))

Ravno prej sem gledala en film, kjer sem zasledila šeeno full vredu misel :
..”vedno je tako. Če se nam nekje vrata zaprejo, se nam bodo na drugem koncu odprla nova vrata..”

Po takšnem strahopetnem bunkerju smo si čist zaslužili, da nikam ne gremo. Zaj je, kar je.

Samo sem znala, da bomo zgubili….ker Majkl vedno na napačne stavi ;))

Sej to je to…najbolj hudo je, da ne moremo sodelovat na euru 2004. 🙂

Sandi car. Pršotu je enkrat tako šalo naredu, da mu ni blo nč jasn.

Zaho in Nasty sta pa čist razočarala.

Ti si pa čist not padla.)))

Punca, ki se razume na nogomet. ))))))))))))))

Duge ruke, kratka kosa, to je Stipe Pletikosa…

Lp

sem vedela;

Mal za spremembo pa res ja :)) Čeprov me je fotr dolg uču kaj je ofsajd, ampak zdej obvladam :))) Sam kaj so Nizozemci rastur nardil učeri…6:0…evo taki si zaslužjo it na EP! Ne pa mi, ko največ kar lahk iztržimo je neodločeno :((

Pri nas doma sta mi starca rekla da sm brez narodne zavesti, ko sm rekla da bojo naši itak zgubil… 😀

eh…sem vedel, da se bo takoj pojavil en pameten in začel razlagat kako je njemu fuzbal brezveze. pa brez zamere playboy, drgač si mi precej kul.

lp ajs

Glede na to kako so igrali, si kaj več tudi ne zaslužijo!:(((
Razočaranje, glede na to kaj vse so v preteklih dveh letih prikazali da znajo.
Sploh mi je krvavo manjkal Cime!:((
Svet se vrti naprej, so pa popušili 150.000 EUR nagrade v primeru da bi se uvstili naprej!:)))

LP

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti želje uresničile.

😉

Pa saj sem samo komentiral primitivizem… 🙂 Ker sorry, ta tekma pač ni bila nekaj, kar bi pokazal tujcem, če bi jih hotel zvabit na počitnice v Slovenijo. Ali Hrvaško for that matter.

Ampak se opravičujem vsem prizadetim z včerajšnjim rezultatom. Prosim, kar nemoteno nadaljujte z analizo. 🙂

Who cares!!!!!

točno tak……

ja itak nizozemci so borci, kadar je treba , samo zanimivo, da jim zadnjič proti škotom ni uspelo dat gola. pa čeprav so oblegali škotska vrata kot velki :>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close