Najdi forum

Zgubil smo…

Ja peečku mateeeer :(((

Oh, here we go…

Sicer pa, po obnašanju sodeč se mi zdi, da so close-up posnetki primitivnega rjovenja na sodnika odlična reklama za Slovenijo. Se mi zdi, da so balkanske ekipe vse padle na tečaju Športnega obnašanja…

Pa ko smo ravno pri padanju… a imajo vsi vezalke odvezane al zakaj skos padajo po tleh ko sestreljeni cucki in se zvijajo ko male pičkice čim se nekdo samo obregne ob njih?

Hehe… zabavno…

…jap… :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ja to rjovenje sem tud jest opazila in sem si mislila, pa dej skuliraj se…po drugi strani ga pa cisto stekam, po moje bi tudi jaz zgubila zivce, sploh ker je ze bil gol za Hrvate…

Res pa ne stekam, kaj se morajo tako boge delat, k se jim na 100 metrov vid, da blefirajo… stekam, da morajo past, ampak ni se treba pa se pol minute tam zvijat pol pa kako cudezno ze laufajo po igriscu cili in zdravi, eh…verjetno se tega prav ucijo…

Sem popolnomoma miren. Hrvati so bili boljši in to je to.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

No ja uglavnem…naši so pokazal tut že boljše tekme. Niti enga posameznika ni blo, da bi vidnejše kej bolš igral od ostalih…kr brcal so tisto žogo direkt Hrvatopm pod noge :(( Da ne omenjam, da npr. Mile ni niti do 500 m pred naš gol prišel, ker so ga skos ustavljal…

Ne rečem zdej, da so Hrvati kej bogve kaj igral…problem je, da nobena od ekip ni bla bogve kaj in da je bil še tisti edini gol gola sreča…Dokler naša ekipa ne bo vsaj kvalifikacijske tekme končala z zmago (ne pa le remijem), nimamo kej iskat na EP, kjer so prekaljene ekipe kot Španci, Francozi, Angleži…bomo mogli še mal žgancev in kislega zelja pojest…

naj gre vseskup u pizdo mater……..
največji car naših igralcev je bil sandi knaus. to je moje mnenje.

lp

bit ce bolje drugi put… :)))

Moj foter je tud to reko! :)))
Čeprav je vidno razočaran; ko sem prišla domov, sem ga našla, ko v hladilniku išče čokolado, pa je drugače sploh ne je! :))))

muahahahaha

blondy, ti bi pa z lahkoto fuzbal igrala. mas cist enak besedni zaklad k uni zogobrcarji

Taktika pač. Kar se rjovenja tiče pa…če se vsi nogometni navdušenci deremo pred televizjo (kaj šele na tekmi), potem si predstavljaj kaj se dogaja v glavi igralcev, ki se eden drugega celo tekmo provocirajo…vroče glave pač. Sicer pa če malo gledaš nogomet, bi mogo vedet da to ni lastnost balkanske ekipe, ampak lastnost vsake ekipe pod pritiskom.

Pa kako na gobec bi tut lahk komu spustila :))) Sam škoda da ne smem v industrijsko cono brcat :)))

Kaj pa ti, si gledala?

On pa res ni razočaral ja.

Peesdo materno, tak je to ko se fuzbal gleda. 😉

Ne, malo odmora sem si vzela od učenja, sem se letela malo pocartkat nabrzino. Ampak sem poslušala tekmo na poti domov, zadnji finish, v avtu.

Kdaj maš izpit?

Sam med primitivci stojim,
kolena mi trese in upam,
da ne izvedejo kakšnih neumnosti.
Takrat ta mali primitivec pride k meni,
me prime za srajco,
brez zob in z zadahom po vinu
pred mano grozi. Nekaj kakor:

“Daj denarja meni, denarja meni!”
“Nimam nic pri sebi, nimam nic pri sebi!” (na gobec…)

Nakar, Stipe kolega ob meni,
butast kot tram, a z volovskim telesom
in pestjo kot ta hud dinamit.
Povem od katerih postav sm jih dobil,
Stipe smejoc jih prime za vrat in prisili,
da se klanjajo vsi. Jaz pa zraven:

“Na kolena k meni, na kolena k meni!”
“Na kolena k meni, na kolena k meni!” (na gobec…)

Tako, življenje na ulici mimo gre
in nic mi ni jasno, je vse to le trik
ali je butasta igra za pse.
Takrat se mi pred ocmi svet odpre
ko vidim za vogalom, ko šut v ta malo njen bratec zabije in gre.

Prej se rece: “Dej denarja meni, denarja meni!”
“Dej danarja meni, denarja meni!” ( na gobec…)

Jutri! :(((
Pol pa upam, d aje za nekaj cajta mir!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close