Najdi forum

zgornji del hrbta – bolečine …

Spoštovani!

Pred štirimi meseci sem imela prometno nesrečo (zbil me je avto na prehodu za pešce) in od takrat me boli zgornji del hrbta – hrbtne mišice. Čeprav sem doma telovadila in bila na fizioterapiji, me hrbet še vedno boli, najbolj takrat, ko sem v službi (sedeči položaj).
Zato sem se odločila, da se naročim na pregled pri vas v Ljubljani v upanju, da mi boste lahko pomagali. Naročena sem po prvomajskih praznikih. Zanima pa me, koliko terapij bi bilo potrebnih, vsaj približno.
Zanima me tudi ali mi lahko zagotovite, da bodo po končani terapiji težave odpravljene.

Hvala za odgovor in lep pozdrav,
Greta

Spoštovani,

Vse, kar me sprašujete (koliko terapij, možnost ozdravitve itd), boste zagotovo izvedeli na prvem pregledu pri dr. Golodovu v Ljubljani.
Nobenemu pacientu ne moremo vnaprej dajati zagotovitve, da bo po terapiji popolnoma zdrav, lahko mu povemo samo naše ocene v cilju zmanjšanja bolečin ali ozdravitve. Mislim, da v medicini nasploh ni možno dajati garancije, niti na primer pri najenostavnejših plombah zoba, kaj šele pri bolj kompleksnih posegih. Ocenjujem, da tisti, ki daje 100% garancije na kateremkoli polju medicine ne ve kaj dela, blefira in laže.
Potencialni pacienti lahko samo spremljajo reference posameznih zdravnikov, prepričan pa sem, da so reference zdravnikov v podjetju MO-GY za zdravljenje gibalnega sistema gotovo najboljše v Sloveniji in upam, da bo tudi Vaš primer to potrdil.

Lep pozdrav

New Report

Close