Zgodnja nosečnost
Pozdravljeni😊
Potrebujem pomoc in sicer z fantom sva imela nekakrat odnose, ki so se zaceli z predigro pri kateri ni bilo uporabljene zascite (sva jo uporabila kondome kasneje, ko sva prav imela odnose) in po dveh tednih sem opazila da sem res napihnjena zato sva naredila test da bova “sigurna” da ni nic.
Clearblue digitalni test je pokazal nosecnost 1-2 tedna je res da sem test delala popoldan malo po odnosu kateri je potekal pravtako kot vsi ostali malo brez nato z zascito.
Ker sva bila sokirana nad rezultatom sem test opravila ponovno zjutraj in je pokazal – (ni bil digitalni je bil pa Clearblue).
Zmedena sem, kaj bi to lahko pomenilo? Je mogoce, da mi je prvi test pokazal pozitivno ker je bil narejen takoj po odnosu z nezasciteno predigro? M mi sicer ne zamuja test sem naredila 6dni pred njo a sva trenutno panicna kaj se dogaja, novi test opravim ponovno jutri zjutraj.
Nikoli pa se odnos ni koncal v meni ceprav je bila tu zascita. Je mozno zanositi od predigre ali so to samo okoliscine ki so me malo pohecale?
Potrebujem mnenje kaj bi lahko bilo.