Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Zgodbica o vedeževalcu Dannyu

Zgodbica o vedeževalcu Dannyu

sm vidu da ste se neki menl o dannyu pa teh vedeževalcih.. za ostale nevem, za dennya vem pa to..

sm gledu učasih to kr sm se nasmeju ful pa ga ena kliče pa je pogovor potekal tako

“hej danny”

“pozdravljeni lubčki. kako vam lahko pomagam na te prelep dan”

“danny mene pa zanima če bom nardila maturo”

“prav [ugabni hinavski nasmešek]. Izberite si številko in bova brž ugotovila [gibanje glave z ugabnim hinavskim nasmeškom].”

“število je [eno številko pove od ena do 10 nevem točn kk je meu].”

“prav. [s hinavskim nasmeškom ragrne tulk kart kot je rekla].”

gleda karte.. hm-a zraven nakar reče

“meči gor, sonce v oknu, krsta, mrlič, zaprta okna… DA, odgovor je DA v primeru da se boš veliko učila in pripravila, ti bo uspelo. V PRIMERU DA SE NEBOŠ UČILA, neboš nardila mature!”

“oh, hvala danny res hvala.. dio”

“[najbol hinavski nasmešek ever] malenkost. čav.”

I rest my case.

heehehe to ti zna usak napovedat….dejdej pa te vedeževalci jst tut lhko rečm da sm enkrat si rekla da bo v enmu tednu pač ene par let nazaj da bo potres in jer es biu pa mi noben ne bo verjeu k nism nobenmu povedala itd. eh….denny in ostali:)

jah na tako vprašanje pa res ne more dat drugega odgovora. če bi ji rekel, ja, naredila boš, bi lahko bla ženska tolk glupa, da se ne bi učila, saj bi itak naredla, če pa bi ji rekel, ne padla boš, se pa itak ne bi učila, ker bi itak padla

un napoveduje prihodnost… un more odgovorit z DA ali NE

Vaše zvezde moje mezde:)

Jasno čutim,
jasno slutim,
jasno mutim…

OMFG!!!!111111 ROFL!!

omfg!!! you learn well my apprentice. ^^ mah napačna fotka pa noben napis ne spada gor 😐 drgač pa well done

KAJ JE DANNY RES PEDER ALI SE MENI SAMO TAKO ZDI???

Čist normalno, če se učiš potem je…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close