Najdi forum

zgodba za film je moja zgodba

Bil je poročen in bila sva ljubimca… Potem se je ločil in ostala sva ljubimca (imela sem in imam fanta)- razmišljala sem, da bi spremenila življenje in postala njegova punca- oba sva si to zelo želela, lahko trdim, da sva se zares ljubila, ko nekega dne izvem, da je bil pred dnevi z drugo. Prizna mi- in pravi, da je samo zaradi osamljenosti, ker se jaz vsak vecer vračam k fantu in da ga najverjetneje ne bom mogla nikoli zapustiti… Morda je imel prav- nisem in nisem mogla pustiti svojega fanta, a hkrati sem njega neizmerno ljubila… Ker sva si bila v tistem času tako zelo blizu, te druge nisem mogla preživeti in sem poskušala z njim prekiniti, a zaradi celotnega nenormalnega odnosa nanj nisem bila jezna, le globoko prizadeta, zato sva ohranila prijateljski odnos… Sprva nekoliko na distenci, potem pa so naju SMSi, tel. pogovori in kavice spet zbliževale- pobudnik je bil večinoma on… Po pol leta takega odnosa brez telesnih stikov sva spet seksala- in nisem si mogla kaj, da ga ne bi vprasala, ali je imel katero v tem vmesnem času… In mi je povedal, da eno- zaradi seksa in bilo je menda brezveze… Toda mene je to spet zelo prizadelo in me boli… Tako zelo, da sem se v sebi odločila, da ga ne želim več videti in da je dokončno konec-saj je imel druge in jih po mojem vedno bo imel (eni pač to imajo v sebi) On pa joka in mi govori, da ljubi samo mene in naj zaživim z njim, da mi ob fantu ne more pokazat, kako me ima rad…

Prosim, kaksno je vase mnenje- je čas, da dolgoletno zgodbo zaključim in končno osvobodim sebe, ker sem ob njem samo žalostna in razočarana?

Ajša,

niso žalostna in razočarana ob njemu, temveč si lahko žalostna in razočarana nad sabo.
predvidevam, da sta bila ljubimca kar nekaj časa. prvo kot prvo, oba sta varala, vendar se je on ločil in verjetno želel imeti naprej kaj s tabo, ti pa se nisi mogla odločiti in pustiti fanta. če razmišljam zelo preprosto, lahko rečem,d a ga nisi imela dovolj rada in ga dovolj ljubila, da bi zapustila svojega fanta. svojega fanta pa tako ali tako ne maraš, če ga takole varaš.

kdo bi potem moral biti razočaran? Ti nad njegovimi dejanji ali on nad tvojimi?

Življenje je tako enostavno in sami smo vedno krivi, če smo razočarani. preprosto bi šla z njim in bi bil mir, če sta že bila ljubimca, bi laahko nato bila tudi par, ampak kaj ko e zavedamo, da smo enkrat to že počeli, zakaj ne bi spet še enkrat. Ja še preklemano se zavedamo svojih slabosti in te slabosti ne izbirajo oseb. Torej, je lahko vsakdo potencialna in naslednja žrtev moje slabosti.

Ajša, ni važno kaj narediš, samo to naredi 100% pa boš imela veliko manj težav in žalosti.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Draga Ajša.

Po mojem sta začela slabo, toda preteklosti ne gre obračati. Obrneš lahko sedanjost in posledično prihodnost. Popolnoma se strinjam z Primožem. Nekako mi ne uide postavljanje v kožo njega – le kako mora biti razočaran šele on. In tisto tvoje razmišljanje, da mu ne odpustiš, ker je bil z drugo med tem ko nista bila skupaj, je po mojem zelo neumno. POVEDAL ti je, da ga najbolj boli to, da si ti še vedno s fantom. V vezi naj bi bili enakovredni, imeli enake možnosti. Se ti ne zdi, da si ti njega vsak večer varala, ko si se vrnila k fantu? Začela sta torej narobe – z varanjem. Toda on se je odločil, da tega ne bo počel, da bo dal vezi poštenje. Ali veš draga Ajša kako dolg in mučen je postopek ločitve? Ali si se postavila v njegovo kožo? Zelo malo poročenih moških, ki imajo razmerje se loči. Kakšen odstotek…
Upam da si boš vzela čas za temeljit premislek.
In še to: Ali si kdaj pomislila na svojega fanta? Koliko ga imaš pravzaprav rada in zakaj si z njim? Je tvoje varanje pošteno do njega? Si to zasluži? Mislim da bi oba rada imela kvalitetno vezo s teboj, ti pa….

Ne vem zakaj bi ti šlo v nos, če je v tem obdobju bil z kakšno. Konec koncev je sedaj samski, in lahko dela kar hoče. Ne moreš biti tako posesivna, da bi imela fanta in ljubimca, ki se bo postil samo zate. V tem primeru ti varaš on nima nikogar za varat. Pri tebi očitno ne gre samo za skakanje čez plot zaradi popestritve, spremembe…ampak je prišla vmes ljubezen, ljubosumje… Tako, da se odloči ali boš imela še naprej prvega in ga malo pobiksala še z drugim, kar ponavadi ne traja dolgo in v tem primeru te njegovo intimno življenje ne sme pretirano zanimati kaj šele motiti. Druga varianta pa je, da se odločiš za drugega in ga boš imela zase. Šele potem zganjaj ljubosumje.

Praviš, da se bojiš, ker slovi, da ima rad druge. A ti pa nisi taka? Opisuješ…in iz tega sem razbrala, da si pristaš svobodne veze. In iz sebe lahko sklepaš, da se ne da spremeniti. Veš, eni moški menjajo ženske zaradi potrditve moškosti, drugi pa resnično iščejo pravo daljše obdobje. In slej ko prej se vsakkdo ustali.
Kar želim povedati je to, da realno poglej nad situaciji in nad seboj.
Ajša iz napisal:

> Bil je poročen in bila sva ljubimca… Potem se je ločil in
> ostala sva ljubimca (imela sem in imam fanta)- razmišljala sem,
> da bi spremenila življenje in postala njegova punca- oba sva si
> to zelo želela, lahko trdim, da sva se zares ljubila, ko nekega
> dne izvem, da je bil pred dnevi z drugo. Prizna mi- in pravi,
> da je samo zaradi osamljenosti, ker se jaz vsak vecer vračam k
> fantu in da ga najverjetneje ne bom mogla nikoli zapustiti…
> Morda je imel prav- nisem in nisem mogla pustiti svojega fanta,
> a hkrati sem njega neizmerno ljubila… Ker sva si bila v
> tistem času tako zelo blizu, te druge nisem mogla preživeti in
> sem poskušala z njim prekiniti, a zaradi celotnega nenormalnega
> odnosa nanj nisem bila jezna, le globoko prizadeta, zato sva
> ohranila prijateljski odnos… Sprva nekoliko na distenci,
> potem pa so naju SMSi, tel. pogovori in kavice spet zbliževale-
> pobudnik je bil večinoma on… Po pol leta takega odnosa brez
> telesnih stikov sva spet seksala- in nisem si mogla kaj, da ga
> ne bi vprasala, ali je imel katero v tem vmesnem času… In mi
> je povedal, da eno- zaradi seksa in bilo je menda brezveze…
> Toda mene je to spet zelo prizadelo in me boli… Tako zelo, da
> sem se v sebi odločila, da ga ne želim več videti in da je
> dokončno konec-saj je imel druge in jih po mojem vedno bo imel
> (eni pač to imajo v sebi) On pa joka in mi govori, da ljubi
> samo mene in naj zaživim z njim, da mi ob fantu ne more
> pokazat, kako me ima rad…
>
> Prosim, kaksno je vase mnenje- je čas, da dolgoletno zgodbo
> zaključim in končno osvobodim sebe, ker sem ob njem samo
> žalostna in razočarana?

Problem je vsekakor v tebi in ne v njem…

Razčisti pri sebi, zakaj moraš ti imeti dva moška naenkrat in se tega ne moreš osvoboditi…

New Report

Close