zgodba prijateljičine prijateljice
Tole pretipkavam, je napisano na roke, prijateljičina prijateljica nima možnosti interneta. Slučajno smo se srečali, pogovor je nanesl na neplodnost, pa sem ji povedala za forum in je rekla: “bom jaz napisala svojo zgodbo”
Drage bodoče mame in očetje
Ko sem bila sama v takšni situaciji, kot ste sedaj ve, ni bilo nikjer skoraj nič javnega napisanega o neplodnosti oz. zdravljenju. Po 20 poiskusu IVF in po ne vem kolikšnem zdravljenju z bioenergijo, zeliščarice, vedeževalke… od Kopra do Murske Sobote sem v reviji Zdravje prebrala členek o gospe Karmen, ki se ukvarja z masažo. Pokličem jo, dogovorim za tretma in na 21 IVF po 12 masažah stopal (refleksoterapija) zanosim in rodim hčerko. Po 2 letih si zaželim še enega otroka, spet 4 IVF nič, 2x sploh nimam transferja, medicinska diagnoza je bila anovulacija (brez ovulacije). Spet se spomnim in pokličem Karmen, 7 masaž stopal, počutim se slabo, vrti se mi, zaspana sem, zamuja menzes, naredim test in 2 črtici. Zanosim po naravni poti in v oktobru rodim dvojčka (sin in hči). Opazila sem tudi, da se je z terapijo zmanjšal tudi prolaktin, ki je bil stalno 145. Moja cimra v porodnišnici je tudi zanosila s pomočjo Karmen. Tam pa je bil neploden mož in je šel on na terapijo. Na kliniki so jima svetovali, naj gresta v tujino na donorstvo, sedaj pa imata svojo hčerko. Zavedajte se, da so poskusi hitro izkoriščeni in poskusite tudi z alterntivo. Karmen gre spomladi 2003 na specializacijo refleksoterapije na Kitajsko in bo postala dr. alternativne medicine. Nimam inteneta in zato ne vem, če se vam bom lahko še oglasila, toda želim vam, da bi tudi ve okusile srečo, ki jo dajejo otroci. Tel. številka Karmen v Radomljah blizu Kamnika je: 01/7240 784; 041 439 033
Ksenija, Urša, Taj in Ula
Ravno tako, kot vse ostale zadeve, je tudi tale Karmen lahko resnična ali pa ne! Doroteja je šla tudi v Medvode in naredila reklamo tistemu gospodu! Ena druga je navijala za tistega iz Beograda… Potem lahko človek reče, da je vse natega. Sama sicer za 1x ne iščem pomoči pri tovrstnih zdravilcih, ampak za tiste, ki res ne vidite izhoda… poskusite. Kaj pa, če je vseeno kaj na tem?
Sori,
da se vtikam v te razprave, nisem več čisto v vašem klubu, ker sem že na porodniški, ampak ko sem se jaz prav borila tako kot ve zdaj, so tudi meni priporočali to gospo. In to ljudje, ki jim popolnoma zaupam. Jaz bi poskusila. Teh nekaj jurjev je vredna vsaka refleksoterapija, če pa je gospa dodelala sistem za vzpodbujanje plodnosti, pa toliko bolje.
Pa dosti sreče vsem!
j