Najdi forum

Pozdravljeni. Povedala vam bo zgodbo,ki ni moja je od moje zelo dobre prijateljice, napisala jo bom kako jaz to vidim oz. kako mi je ona povedala pa prosim za vaše mnenje.

Ona je ločena z enim otrokom, on poročen z prav tako enim otrokom. Spoznala sta se pred dvemi leti se noro zaljubila, on še bolj. Po enem letu je začel ji obljubljati, da bo odšel in prišel k njej ker ne zdrži več tako. Sam se je tako odločil ona ni nikoli silili, vsaj do takrat ne dokler on to ni obljubil. In ko je že prišlo tako daleč da odide od žene in ortoka se je premislil. Nehal se je javljati moji prijateljici. Naj povem, da je vmes žena izvedela za njiju, saj jo je tudi klicala. On je njej rekel, da je ženi vse povedal in da bo šel. In tako je bilo že trikrat. Se odloči da zdaj odide, pa se premisli in potem z mojo prijateljico ne kontaktira tudi po mesec dni, ji reče pozabi me, pol pa čez mesec dni spet začne klicariti itd. Vmes pa z ženo veselo pohajkuje okrog.
Ker ga sama tudi dobro poznam, vem, da je res dober človek po srcu, vem, da ima resnično rad mojo prijateljico, saj to se vidi že po različnih dejanjih, ampak mi res ni jasno, česa se ustraši ko že pride tako daleč, da bi moral oditi pa se premisli. Sam pa parvi, da se to zgodi zaradi otroke na katerega je zelo navezan.
Kaj menite vi? Ali jo nima zadosti rad? (sama v to dvomim) Ali ga je strah občutka, da pa bo na nek način brez družine? Nevem???? Saj otoka bo še naprej lahko videval,če je res otrok vzrok?
Vesela bom vaših odgovorov, da bom tudi lažje svetovala njej, saj reva res neve več kaj je prav. Bi ga rada čist pozabila, sam kaj,ko se vedno vrača.

Ja, ta pa je res dober človek po srcu, ni kaj.

Možno je , da jo ima na nek način rad, ampak to je premalo, da prelomiš obljube in razdreš družino. Takrat, ko je ne kliče, naj se tudi ona potrudi in poskusi navezati raje stike s kakim nevezanim moškim. Še bplje bi bilo, da bi znala biti tudi sama. To pač ni njen moški.

zelo tipicna zgodba. In nikoli nima srecnega konca za ljubico.

Kot, da bi brala svojo zgodbo, ima me rad in ženi je tudi povedal. Ne bo odšel od nje, tako njen kot moj, tvoja prijateljica in jaz, pa sva jima samo za popestritev v njihovem “enoličnem” življenju, res je, da so takšni moški nezreli, ker če bi se malo potrudili, bi si uredili odnose v svoji družini.
Rad imeti, pa je čisto nekaj drugega, kot to kar dobiš od take zveze, zato sama se oddaljujem in mu ne pustim več blizu sebe, čeprav kliče me pa še vedno. Vedno sem bila proti zvezam s poročenimi moškimi, ločeni me ne motijo, ampak, nism ga poznala in mi je na začetku lagal, da je ločen in še veliko časa je imel zame. Potrebno je res najprej urediti stvari pri sebi, v glavi, vem in razumem, da je težko, verjemi, ker se navežeš, tako kot sem se sama. Zavedam se, da sem moteč faktor v eni družini, zato se trudim stran, stran od njega, pa čeprav ga še vedno ljubim. Toliko.

Tako kot so rekle moje predhonje …znana zgodbica..ljubi ženo in otroka ima pa tudi rad kako ljubico…..Saj ljubica ga vedno čaka in ve ,da se bo zadovoljil..pa mal poklepetal(kako je žena doma tečna,nobenga časa zanj…itd…itd..,da nima dobr sex…itd…)…on si jo želi nagonsko-ljubica pa najbrž čustveno ga sprejme.
A se zaveda,da ga doma čaka žena in otrok…
Ko treba pa kaj…pa nima jajc!Tipično za nezrele poročene moške,pa saj to bi morala ljubica vedet….
lp

Ojla!

Tvoja prijateljica mora razmisliti, ali ji tako stanje, kot je sedaj, ustreza ali ne. Če je odgovor da, potem ji ni treba nič storiti, samo sprijazniti se mora s tem, da se bo možakar včasih prikazal, včasih ga pa ne bo. Seveda to ni nobena ljubezen, to je menda jasno. Da je v bistvu samska. Ampak včasih človeku paše tudi tak odnos.

Druga možnost je, da prijateljica s stanjem ni zadovoljna. V tem primeru lahko stori samo to, da človeka da na hladno – da prekine vse stike z njim za vedno. Če se je že trikrat premislil, potem ni nobenega upanja, da bo pa četrtič uspelo. NIma jajc in ne zna prevzeti odgovornosti. Na žalost!

Lp

Zgodba večine tistih, ki se podajo v ljubezenske odnose s poročenimi ali z ljudmi, ki že žiivjo v nekem odnosu. Pa verjetno vsak na začetku misli, da je njuna zgodba nekaj posebnega, konec pa se vse preveč rad ponavlja.

Tvoja prijateljica meče dragoceni čas in energijo stran, ko se z njim lovi. Fovš ji je, ker je brez obveznosti in bi si lahko našla drugega, če bi jo izpustil. Tako jo pa slepi in drži v nedorečenem stanju agonije.

Ta tip je na napačnem kraju v napačnem času. Če bi bil bogat Arabec, bi si lahko omislil štiri, tako pa…Pa da jo še žena preganja, halo, ji je treba tako nizko pasti!?Bolje, da se posveti svojim hobijem, izobraževanjem in v prvi vrsti otroku.Saj ni jo-jo.

Ta tip fila svoj ego s tem, ko se okoli njega grebeta dve ženski in si obe prizadevata, da bi ga imeli zase.
Mogoče pa ima še kakšno ljubico kje drugje.
In dokler bodo ženske dovoljevale moškim, da imajo ljubice in bodo ljubice zadovoljne z drobtinicami, ki jih dobivajo, toliko časa bodo moški imela tak odnos do žensk.
Naj se tvoja prijateljica vzame v roke in naj pokaže vsaj malo ponosa ter tega “dobrega” človeka sune v rit, kar si ta edino zasluži. Dobro bi bilo, če bi ga v rit sunila še žena, da bi ostal sam.

Brav butaste so razlage, da jo pač že nima zadosti rad. Veste, ko se je treba odločati o tem, da boš delno zapustil svojega lastnega otroka je to peklenska odločitev in ni niti malo lahko, zato ga čisto razumem. In takim mamicam, ki ne razumejo očeta drugega otroka, bi jaz postavil kontra vprašanje: ali bi se same odločile za to, da boste pustile lastnega otroka in šle živet s tem moškim? Seveda bi bil odgovor v 99%: ne to pa ne, otrok mi pomeni vse.

Pozdravljena (poštarica in prijateljica)
Obe dve sta za zvezat in premlatit! Pustita možakarja pri miru.
Koliko sta pa stare, koze. Malo je takih, ki bi pustili familijo. Obe skupaj nista in nimata 100 pik. Svojega otroka bo pustil, pa tujega vzgajal!?
Madona, a še živijo take!? Na grmado z njimi!!!!!

Nisem mogla “mimo” vašega pisanja…
…koliko agresivnosti!!!???…

p.s.Nimam nič proti vašemu mnenju, ampak zelo veliko proti vašemu načinu izražanja mnenja in vidika!
Moje mnenje:nedopustno!

p.p.s.A ste vi ena od tistih žensk(žena), ki se jim je zgodilo/ se dogaja to, da vaš mož razmišlja o prekinitvi veze?Ker potem vsaj deloma razumem vaš način pisanja(poln jeze,…)

Vsekakor vam želim vse dobro!
(pa brez zamere)

……..nekateri se bojijo prevzeti odgovornost za svoja dejanja(in zato lažje “letajo” sem ter tja kot da bi se odločili)………
…verjamem, da je dober človek, mislim pa, da je skrajno neodgovoren (nezrel?) do vaše prijateljice, do svoje žene in do svojega otroka! Vsakdo je odgovoren za svoja dejanja in odločitve!
…….kje je meja?….Meja, ko bo tvoji prijateljici dovolj in ga bo postavila pred dejstvo, da se mora že enkrat DOKONČNO odločiti(in mu določi časovni rok do kdaj)?!!!..takrat bo tudi iz-vedela vse….

Babi, kaj pa misliš o mojem postu? Govoriš o tem, kako se bo on moral odločiti, skoraj vedno je tako, kako pa bi bilo, če bi se ženske morale odločati med novim partnerjem in otrokom?

Še posebej pa je zabavno, ko komentirajo kaj bi kdo moral narediti glede otrok taki, ki še nimajo otrok. Taki na žalost nimajo kaj veliko za komentirati, ker nimajo teh izkušenj. Je pa res, da to pravzaprav velja za vsako področje življenja, daleč najbolj legitimi komentarji so tisti od ljudi, ki imajo določeno življensko izkušnjo za sabo.

Biserka!!!!
Nobena ni butasta ,če pove svoje mnenje.Tudi tvoje mi je najmanj všeč,pa sem ga kljub temu prebrala….
Mislim,da je oče in ljubica polnoletna in ta za svoja dejanja odgovarjeta sama,tudi tako za posledice,kar pa v sakem primeru so.
In te zgodbe se že kr zgodovinsko ponavljajo .Ljubica-poročen moški.Pa vedno enak ali podoben konec….Mož se pokesan vrne k ženi….
Tista ženska,pa katera zapusti otroke,zaradi moškega,verjemi,da ni in nebo srečna.Jo še ne poznam….
No razen,če nima poštimano v …….
Tako Biserka,spoštuj tudi ostale……..
lp

Ni problema, spoštujem, vendar ni fer, da se stalno spuščate v moške češ kako bi vendarle morali sprejeti to lahko odločitev med otrokom in partnerko. Ta odločitev je peklenska in ni nikoli konca. Ampak saj pravim ključno je za tiste ki kritizirate moške, kako bi se same odločile na njihovem mestu.

…govorim o odgovornosti njega in njegovi odločitvi!….ni odgovoren niti do svojega otroka……….če se je odločil zanj, naj za dobro njega poštima odnose s svojo ženo………….ne govorim o tem ali se naj odloči za otroka, ali za ženo ali za ljubico…ampak, da se mora enkrat že odločiti in prevzeti odgovornost za svoje dejanja in odločitve!

..svojo “ne-pošlihtanost” glede odnosov bo prenesel na svojega otroka-kakšen vzgled mu je/bo? Kaj ga s svojim obnašanjem uči????

-RA-

Kaj bi pa potem naredil z moškim, ki zapusti svojega otroka in vzgaja tujega? Poznam dva taka primera.
Ne valiti odgovornosti na ženske. A so zate moški manj odgovorna bitja.
Če ima moški otroka, naj odgovorno skrbi za njega in naj NE GLEDA PO DRUGIH ŽENSKAH!!!!

New Report

Close