Najdi forum

Zgibki na obrazu

Imam občutek, mogoč se mi le zdi, ampak vsake tok zatrznim z glavo nehote, od12ga leta so me prisilno futrali z antipsihotiki, v zaprtih oddelkih prisiljeno 3x dnevno tudi z večjimi količinami, a jaz sem vedno vedel da sem bil normalen. Karnaprej se bojim kake posledice so mi prinesli s tem… Morda to ga kdaj pa kdaj zatresem glave in to dost pogosto, je posledica teh antipsihotikov? (risperdal, torrendo-q, prazine)? Ali vsaka oseba drugače vsake toliko nehote sam od sebe pomakne glavo na hitro? Če je to normalna pojava ali problem, v primeru če je to problem oz stranski učinek antipsihotikov, kako se da to pozdraviti?

pa kakšne stranske učinke lahko ta zdravila kot so antidepresivi, antipsihotiki, nevroleptiki nasploh povzročajo? a je lahko kaj hujšega in tudi kaj trajnega? tut kako se nasploh odprav zgibke na obrazu?

Mnogo hvaležnosti in cenjenosti za odgovor!

Pozdravljen,

tvoje vprašanje je vsekakor medicinske narave in ti bi nabolj strokovno lahko odgovoril edino zdravnik. Tako bi ti priporočala, da se o teh vprašanjih posvetuješ z osebnim zdravnikom. Glede stranskih učinkov zdravil, so pri vsakem zdravilu priloženi zraven, tako, da si jih malo bolj pozorno oglej. Bom pa tvoje pismo posredovala še psihiatru in se ti še enkrat oglasim.

lp Maja Kunčič

New Report

Close