zgaga v nosečnosti
Zgage v nosečnosti sem se otepala z Rupurutom (je dovoljen in je kar pomagal). Mi je bilo pa ravno tako bolj vroče kot tebi, vročina pa se je nadaljevala še dolgo po porodu – verjetno zaradi hormonov, dojenja in ogromnih količin tekočine, ki sem jo spila. Je vse normalno, baje.
Lepo nosečnost in porod, pa zdravega otročka želim,
L.
Meni je pomagal Donat, pa mleko, je blo pa zadnje dni kar hudo, tako, da se je vleklo celo po porodu. Sem hotela mleko, pa je sestro na rit vrglo (po CR ja nič ne smeš) in to samo zato, ker sem popila požirek porodniškega čaja… potem sem bila pa celo porodnišnico na vodi… so mi strežnice samo vodo dajale, pa sestre na inzenzivni tud. Če prosiš, ni problem dobit
J.
Meni je pomagalo mleko. Rupurut je sicer dovoljen, ampak nikoli ne veš (moje mnenje, čim manj tablet).
Glede vročine pa…….. Ravno junija, ko so bile najvišje temperature, sem bila v 8-9tem mesecu. Modrc se mi je prilimal na kožo, ampak brez pa nisem mogla bit (sej veste kako je s prsmi v nosečnosti). Ampak smo preživel. Mene je ogromno kuhala vročina tudi prvih 14 dni po porodu, sem se toplo oblačila, da je šla voda iz mene, potem je bilo pa bolje.