Najdi forum

zerodiet

ojla

http://zdravo-hujsanje.si/kaj.html

a ima katera že izkušnje.

hvala

Lepo pozdravljena

Torej začnimo… Na strani ki oglašuje ZeroDiet je rečeno da je bil izdelek testiran na inštitutu I.S.I.A. Vse lepo in prav. Vnesi ISIA ali I.S.I.A. v iskalnik GOOGLE in mislim da ti bo jasno kaj je to za en inštitut in da nima nikakršne veze z prehrano ali čimerkoli kaj šele z hujšanjem.

Naprej drugi link spodaj vodi do ministrstva za zdravje Italije. Enkratno. In ? Predvidevam da vas ni dosti ki obvladate italjansko. Naj na kratko povem da to je link pač… do ministrstva za zdravje Italije. Nikakršne najmanjše povezave nima z ZeroDiet. Niti ni nikjer omenjen ne nič. Seveda da ni saj to je stran ministrstva za zdravje Italije !
Aha pa še kot zanimivost. Če pogledaš italjansko stran kjer se tale ZeroDiet trži je link na ministrstvo za zdravje USA ! Torej slovenčki bodo rekli OOOOOOH ! če bodo videli italjanski link in besedico ministrstvo + zdravje italjančki pa če bodo videli ameriški link. Že to mi pove čisto vse o strani. To je tako kot bi jaz začel prodajat super trak za okoli nosu ki pomaga pri hujšanju in na mojo stran pač preprosto dal 10 linkov. En na inštitut Jožef Štefan enega na ministrstvo za zdravje USA enega … Razumeš v čem je point ? Link na prestižno institucijo/ustanovo ne pomeni NIČESAR !! Koliko ljudi pa DEJANSKO klikne na link in preveri če stran res kaj govori o izdelku ? 1% ?
Zaključek NE NASEDAJ TAKŠNIM OGLASOM ! Če pa že potem pa vsekakor srečno ! En del hujšanja je tudi psiha. In če boš res močno verjela da ti to pomaga… zakaj pa da ne. Vse je možno ! Konec koncev prodajajo tudi placebo tablete 🙂

If you are not doing it for fun ... you are doing it for the WRONG reason !

B r a v o ! ! ! Dracon, ti si 1. liga!!!:-))

Mene je najbolj zmotila točka 3, ki pravi, da ni potrebno spreminjati prehranjevalnih navad. Halo?! En šnicl in gora krompirja, pa lepo hujšam…aja, pa na pivo ne pozabim 😉

Druga stvar, če je tako uspešno in zraven še relativno poceni, jo bodo kmalu na zzzs začel uporabljat – je ceneje kot vsi trakovi in operacije, ter vse posledice srčnih bolezni – torej zakrpamo luknjo v vreči brez dna…

pa, pa

-------------------------------------------------------------------------------------- In every life we have some truble, if you worry, you make it double, don't worry, be happy...

Ah, Top Shop varianta.

hvala

Dokazano je, da shujšamo le, če v telo vnesemo manj kalorij, kot jih porabimo. Zerodiet s programiranim pritiskom zmanjša občutek lakote in apetit, ker povzroči občutek polnosti v želodcu in črevesju. Magnetna avtoterapija se uporablja hkrati z zdravo in redno prehrano in z osnovnimi pravili za zmanjšanje telesne teže. En mesec vsak dan si namestimo magneta na levo uho tri do štiri krat na dan za 30 minut. Uhlja ni potrebno prebadati. Magnetka se potem sama namestita pravilno tako, da povzročata občutek sitosti, tudi kadar jemo manj.
Ker pojemo manj, zgubljamo telesno težo brez uporabe zdravil in brez posebnega truda. Ker ne vnašamo ničesar v telo, tudi ni stranskih učinkov ali kontraindikacij. Avtoterapija Zerodiet je praktična, varna in enostavna in jo lahko uporabljamo kadarkoli, tudi med delom.
Možnost vplivanja na način prehranjevanja s stimulacijo natančno določenih delov zunanjega ušesa, je to, kar razlikuje to terapijo za obravnavo debelosti. Pri človeku je način prehranjevanja rezultat močnih interakcij med okoljskimi, vedenjskimi, čustvenim in biološkimi vplivi, ki tvorijo tesno mrežo, ki jo je zelo težko analizirati. Biološki dejavniki, kot so občutek lakote in sitosti, imajo izredno pomembno vlogo pri vplivanju na porabo hrane v kratkih obdobjih in zdi se, da ravno na te aspekte deluje ušesna stimulacija.
Zadnje raziskave so pokazale, da lahko ušesna stimulacija pomembno spremeni apetit, kar pomeni željo po hrani in razmišljanje kako priti do nje: to dosežemo z zgodnjim občutkom polnosti med obrokom in vmes. Ušesna stimulacija ponovno vzpostavi mehanizme notranje kontrole z vzdrževanjem pravilnejšega načina prehranjevanja in tako zmanjša možnost ponovnega povečanja telesne teže.

Spoštovana ga. Majda!

Najbrž ste v tem podjetju zaposlena. Hvala za info o delovanju, nič pa niste napisala referencah, ki se jih omenja par postov višje. Btw se strinjam z dracon-om.

Pa samo toliko v vednost; ko sem videla objavo, me je zanimalo, sem šla seveda pogledat, nikoli pa ne bom kupila nekaj od podjetja, ki ne zna na svoji strani pravilno napisati HIGIENA (piše se brez J). Vsaj toliko bi se lahko potrudili….take “malenkosti” vam mooočno majejo kredibilnost.

Na kratko… torej se lahko oglasuje na tej strani….

pozdrav,
jaz ga uporabljam že par dni in lahko povem da deluje. na začetku sem bila skeptična in sem mislila da je vse le del psihe.
torej…
zjutraj ustanem vedno lačna kot volk.. od kar pomnim se morala takoj ko ustanem v hladilnik.
sedaj tudi vstanem lačna in si takoj dam magnetek na uho. res da ne deluje takoj v sekundi.. po nekaj minutah se mi res zmanjša občutek lahkote in po 15 minutah skoraj sploh nisem več lačna. torej imam ga še medtem ko jem in 15 min potem. pojem pa res bistveno majn.
Vagala se še nisem in se še ne bom nekaj časa. lahko pa povem da se bolje počutim.
no toliko od mene.. pa ne me grajat.. sem samo povedala svojo izkušnjo.

lp vsem

hojla, kar se teh variant tiče, bi dala verjet da je nekaj na tem. V ušesu je milijon akupunkturnih točk in bojda imajo velik vpliv. Moja mama je pred cca 25leti nosila magnetek na ušesuin takrat je bila to full revolucija. Je pa res da se je potem ko je nehala to uporabljat, zredila nazaj. Morda pa deluje, če nekaj časa to uporabljaš in manj poješ potem se ti verjetno tudi želodec malo skrči (kar bi meni prav prišlo) tako da je logična posledica izguba telesne teže, ne verjamem pa da se da s tem fuul kil zgubit 😉
L.P

kaj pa ce bi mogoce poskusili z uravnotezeno prehrano in 5 manjsimi obroki dnevno. veliko sadja in zelenjave, dobih mascob in beljakovin in na dolgi rok spremenili svoje prehranske navade.
tole vesenje magnetkov na usesa morda res zmanjsa apetit, sam to se ne pomeni da boste dejansko aceli izgubljati mast, morda bo teza na vagi mansa vprasanje pa je koliko se je spremenil indeks masti v vasem telesu

lp ales

Pozdravljeni!

Pred 14 dnevi sem si kupila zerodiet. Z njim sem zelo zadovljna. Uporablajm ga 2x na dan po 30 min in vam povem, da res pomaga. V tem času sem shujšala 3.6 kg, brez kakršne koli diete, je pa res da dejansko pojem ful manj. Jaz imam tako izkušnjo, sem ful zadovoljna in ga bom uporabljala še naprej.

Uspešno hujšanje vsem.

danes sem magnetka kupila tudi jaz. Bom poročala, kakšen bo učinek. Sama imam težave predvsem z večernim prehranjevanjem. Upam, da bom s tem lahko kontrolirala lakoto v večernem času.

Pandica ali so že kakšni vidni rezultati

pandica jaz sem tudi kupila in učinek presenetljiv…tako da nekaj je na teh akupunktiurskih točkah

hej

pač mene zanima kje ste to kupile tudi sama bi rada preizkusila te magnetke. ste kar prek spleta naročile? s tem mam slabe izkušnje in raje nebi

Zdravo, jaz sem ga danes dobila za darilo, vam sporočim rezultat čez 15 dni , če sem kaj shujšala ker  ne morem pričakovati da bo čez noč delovalo.

Tudi če je samo psihološko bo fajn.

lp

New Report

Close