Najdi forum

zeolit

zanima me kakšno mnenje o tem prahu

Pozdravljeni!

Zeolit je neškodljiv in zelo učinkovit pri razstrupljanju organizma. Lahko se uporablja tudi preventivno. Po izkušnjah v ordinaciji ga je smiselno uporabiti tudi, kadar se želimo očistiti raznih škodljivih substanc, ki jih vsebujejo zdravila (npr. po kemoterapiji), ali ob kroničnih težavah s črevesjem npr.kolitis.
Pomembno je le, da uporabljamo kvaliteten izdelek.

Vse dobro!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Pozdravljeni,
Mene pa zanima če se zeolit lahko uporablja za čišenje telesa. In kako se ga uporablja, kolikokrat na dan?

Pozdravljeni,
Mene pa zanima če se zeolit lahko uporablja za čišenje telesa. In kako se ga uporablja, kolikokrat na dan?

Pozdravljeni,

Pozdravljeni!

Zeolit je neškodljiv in zelo učinkovit pri razstrupljanju organizma. Lahko se uporablja tudi preventivno. Po izkušnjah v ordinaciji ga je smiselno uporabiti tudi, kadar se želimo očistiti raznih škodljivih substanc, ki jih vsebujejo zdravila (npr. po kemoterapiji), ali ob kroničnih težavah s črevesjem npr.kolitis. Doziranje: 2-3 čajne žličke dnevno z vodo.
Pomembno je le, da uporabljamo kvaliteten izdelek.

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close