Najdi forum

ženski žuri

Smo ena družba “deklet”, ki se vsake toliko odpravimo ven, počet karkoli. Ali poskušamo nove jedi, ali gremo v igralnico, bowling, večer večernih oblek, gokart, biljard, piknik, ustvarjalne delavnice….. Imate še kakšno idejo, kam bi lahko še šle ali se šle? Morda kdo od vas ve kaj izvirnega….

Zdaj ko je poletje greste lahko na rafting ali pa s kolesi na morje se kopat pa zvečer z vlakom nazaj.
Lahko pa tudi kartate celo noč,…
Lp

Lahko pa narediti piknik ker je ravno poletje in je dovolj toplo, lahko pa greste na kakšen hrib v bližini ljubljane,…

uh, nimam sicer ideje, bi pa zaploskala za to druščino! velikokrat sem si zaželela, da bi bila tudi jaz del kakšne takšne družbe. žal sem v krogu, ko se nikomur nič ne da. tu in tam kak klub, no, bowling tudi, to pa je vse… vzamite še mene, vzamite še mene :)))

bravo punce

Ful se mate fajn, bi se vam kr pridružila 🙂 Masažni večer npr. z enim dobrim maserjem, ali pa športni večer. Ali pa najamete striperja 🙂

Kje pa je ta družba, mislim v katerem kraju, tudi jaz bi se jim pridružila 🙂

Pozdravljena!

Najprej čestitke ob tem, da se znate tako lepo zabavati. Če ste mogoče zainteresirane za hojo v naravo, bi vam priporočala, da si ogledate tole internetno stran:

http://www.burger.si/Slapovi/Slapovi.htm

Sama sem si že ogledala nekaj slapov in moram reči, da so bili zelo zanimivi. Sicer je potrebno paziti na obdobje, ko si jih ogledaš, ker so v sušnem obdobju lahko brez vode, ali pa jo je vsaj občutno manj.

Če se boste odločile za kakšen tak izlet, pa obilo užitkov.

New Report

Close