Ženski čevelj št.43?
Zdravo!
Morda mi lahko kdo svetuje, kje bi lahko v SLO ali v Avstriji kupila ženski čevelj velikosti 43; hčera ima namreč takšno velikost noge.
Te tuje znamke (Turbo schuh, Mass, ipd.) jih ne držijo, niti se ne da naročit po izbranem modelu.
Naše firme pa imajo do 42 – vsaj tiste ki jih jaz poznam.
Vesela bom vsakega odgovora!
LP, talari
gospod/gospa xxxxxxxx! Se vidi, da si 8-krat mimo. Današnji otroci so večji, imajo tudi večja stopala, tudi punce, (ki pa bi kljub temu bile rade moderno oblečene in obute). Vendar naši proizvajalci čevljev bodo to zakapirali šele čez 10-15 let, seveda če ne bodo do takrat že vsi po vrsti propadli. Potem se boste morali tudi razni 8-krat iksi spraševati, kje kupiti čevlje, pa magari št. 37, ki je za vas verjetno edina normalna.
Talari, sami imamo iste probleme, vendar za enkrat pridemo skozi z raznimi supergami, zato sem z zanimanjem pričakovala kakšen odgovor, pa dobimo tole. Na žalost
Lep dan.
Lep pozdrav!
Predlagam, da poiščete čevljarja in naročite čevlje po meri. Ženska lahko športne čevlje res išče na moškem oddaelku, plesnih salonarjev in vsakodnevnih čevljev pa prav gotovo ne.
Tudi pri nas so težave. Težko najdem lepe ženske čevlje zase, ker imam velikost 42. Hčerka – 8 let – velikost noge 36 – kako najti otroške čevlje ??
Sin – 13 let – velikost noge 43 – ali se bo pri dvajsetih sploh imel v kaj obuti??
Želim vam veliko sreče!
Proizvajalci čevljev, tako v Sloveniji kot v tujini pa imajo velike težave s prilagajanjem tržišču in ……………. upajmo, da se bodo končno zbudili.
LP
VELIKONOGA Maria
i morali razmisliti o večjih številkah
Drugače je ko “moški” čevelj obuje 50 letnica, kot pa najstnica v mladih letih, ko se že tako obremenjuje z vsem mogočem. Mislim, da bodo čevljarji morali razmisliti o večjih številkah, saj ima vedno več mladostnic probleme z večjo nogo. Sama imam št 37/38 in dobim kar si zaželim….sinova punca pa št 43 in ji ni prijetno. Lepi modeli so premajhni….kaj naj naredimo? Otežimo z predlogom…pojdi na moški oddelek?