Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost ženske,na kakšen način se najraje samozadovoljujete?in s čim?kako pogosto?

ženske,na kakšen način se najraje samozadovoljujete?in s čim?kako pogosto?

ja ja, vse to že vem, ampak cifra mene briga, cifra. Saj če nečeš, pa bom tut razumel.

Cifra? Najprej blefiram, potem me nekdo obtoži, da se preveč izpostavljam…. kljub vsemu….. z mojim fantom seksava min. 2x na dan, od tega je kakšen dan, ki tudi večkrat, pridejo pa tudi dnevi, ko je on preveč utrujen (oz. kot sam pravi; spolno izčrpan). V tistih dnevih ga mogoče malo obtožujem, za kar imam kasneje slabo vest, ampak da med nama ne bi prišlo do “zamer take vrste”, poskrbim sama…pa sva spet pobotana. Da skrajšam… To počnem parkrat na teden. Pa ti?

A nisi zadovoljen z odgovorom? Ali premišljuješ, kaj mi boš ti napisal o sebi?

zelo zadovoljen. mal sn bil out, ker mam gužvo. Jaz sn o sebi že pisal pred kakim dnevom. poišči malo, če pa res ne boš našla, pa ti zaupam (približno s tvojimi besedami: tebi, k si tak fajn)
Moram pa rečt, da če res 2x na dan, je to kr v redu.
Meni žal to ne uspe. Zjutraj sn taka koma, da komaj vstanem, popoldne okupiran z otroki, no zvečer pa se te pol najde kaka urca.
Ne vem zakaj, ampak kr mam neki občutek, da si nekaj nastrojena proti meni. Je to morebiti zato, kr sn sanjal o tebi, al je kaj druzga.
Aja, to da pišem včasih kako besedo po lublansk al pa kaj takega, ni neka kaprica, samo optimizacija, kar se tiče pisanja.

mm, kje si mi ti? Jaz pa čakam, pa čakam… Nič nisem nastrojena proti tebi, zakaj le? Samo vprašala sem, če me napadaš s tistim blefiranjem. Če bi kdo drug to izjavil, ajt… ampak ne TI!!! Da pa si sanjal o meni…mi je kar všeč, ker mi vzbujaš domišljijo…(pa brez zamere)

ma ja, sej veš, da nimamo časa, da bi kr skoz tu gor sedeli. malo pa je še treba včasih kaj naredit, pa sestanki, pa telefoni, pa skoz neka gužva

Si probal se logirat v klepetalnici? Lahko se zmeniva, kdaj se tam dobiva, kaj praviš? če ti je do pogovora, če ne pa …

je ja. Lahko probava dans po tretji, sam mal vseen poglej še sem, če bom mel kake probleme z logiranjem. čao. grem delat.

A danes tudi tako vztrajno delaš?

še bol. danes sn prvič tu. pa že tut odhajam. Ampak ob 1h te pa čakam na klepetu.

Ok, ti imam nekaj za povedat!

Jaz si jo silovito mencam medtem ko mi v riti brni velik vibrator.

kaj pomeni samozadovoljstvo?
Kaj moraš narediti?

Jaz si jo 5x na dan,to pa delam po kako uro,tak da mam čist zrajcano pa cel stol al pa kaj je moker…. Delam pa s prstki in to ful močno,da grem pod tuš pa si curek vode nastavim na ščebetavček al pa vzamem kocke ledu in si jih v rit pa vagino potisnem pa rajcam ščebetavček,da mi ful nabrekne

A to so tvoje sanje? Bi rad imel babo pa bi ji to delal? Lulaš pa v stoje a, ne?

Jaz sem si nabavila origilen Hitachi magic wand massager in moram povedat da je zadeva absolutno nora. Orgazem v parih sekundah.Kar precej časa originala ni bilo mogoče nabaviti na slovenskem trgu.
Našla sem ga na bolhi. Upam da ga še imajo.

http://www.bolha.com/erotika/eroticni-pripomocki/vibratorji/europe-magic-wand-masazer-orginal-hitachi-hv-250r-1284653396.html

Obilo žitkov 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close