Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost ženske,na kakšen način se najraje samozadovoljujete?in s čim?kako pogosto?

ženske,na kakšen način se najraje samozadovoljujete?in s čim?kako pogosto?

na kakšen način se najrajši ssamozadovoljujete in s čim?kako pogosto?

Lubenico si not tlačm in berem Miki Musterja vsak dan 5x (moje srečno število)…

Hey! 5 je tudi moja srečna številka! :))

Minus lubenica.

jst si dam pa najrajš banano u rito

kaj pa če se banana zlomi

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Pol maš pa banana split.

5x? Ja dobra si da si vzameš tolk časa za tamalo :)). Veš pr fantih gre to hitrejš, manj časa traja…. Moja srečna številka je 6, ampak to še nič ne pomeni :))))))

tvoj, priporočam ti da klikneš z miško funkcijo iskanje in vpišeš noter željeno, pritisneš ok in že imaš odgovore.

Če že nimam spolnega odnosa z partnerjem in če se že moram samozadovoljevati, ne uporabljam nobenih predmetov in dodatkov. Kar lepo z roko.

LP

hahahaha, te pa se menite kak je to resen forum. To je še bol moteče, kot pa dialogi – klepeti, h katerim mate tolk pripomb. Kaj le dela Primož???

Zato ker tvoj skos sprašuje to isto vprašanje….

sicer pa mene tut to zanima, sn hotu jaz začet pa me je prehitel. sn pač novi tu, res pa je, da če ste že vse obdelali, kaj se še te mate za menit.

Bravo, mm!!!

jest to kr z roko. uceri sm 10 krat. blo je noro in se sama ne vem od kje tok potrebe. nazadne sm pred 3 tedni. kmal dobim original:)

Kratko, jedrnato, iskreno…

Zdravo Hojla. Lepo, da se strinjaš z mano. Zdaj, ko sva pa že na liniji, kako pogosto pa ti to počneš?

SEVEDA!

LP

Pozdravljen! Lepo, da si se javu, ampak, a nisi ti tisti, ki si reku, da blefiram? Odgovorim ti rade volje, ker nimam zadržkov glede teh stvari, motijo pa me pripombe…brez zamere…

sem reku, da blefiraš? prej bi reku, da sn se vprašal! Malo je pač blo čudno tisto, k si spreminjala ime. Pa menda ja nisi zamerla? (jaz še vedno čakam na konc julija, ko prideš v naše kraje)
No, kolkokrat torej?

Ok, oproščeno. Pa če bi že resno mislila…tebi ne bi zamerila. Glede imena sva se že pogovorila…

To delam, ko mi partner ne utegne več slediti… še kaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close