Najdi forum

Spoštovane ženske, ko prebiram ta forum sem že velikokrat zasledila, ko imate-mo razne ginekološke težave, da jih kar same rešujete z borax svečkami. Za kaj jih uporabljate in ali niso škodljive, če jih uporabljate kar non stop? Tudi jaz imam težave, po porodu imam kar vsak dan beli tok ali kaj je že to….in včasih še nekaj drugačnega belega pride ven po spolnih odnosih s spermo…Ko sem bila pri ginekologinji ( 2 krat ), je rekla da ni belega toka. Amapk meni se pa zdi, da nekaj pa le je. Hvala in lep pozdrav.

Žana pozdravljena

To prav nisem zasledila, da si ženske pomagajo same z svečkami Borax. Tako ti bom povedala, trenutno jih sedaj jaz uporabljam, ker sem v postopku IVF. Nikoli mi ginekolog ni predpisal Borax samo, če sem v postopku IVF. Zakaj je to dobro pa tudi mene zanima. Upam, da se bo že našla katera forumovka, da ve več kaj povedati………

Lep sončen dan ti želim
Doroteja

Kaj je to IVF?

In kaj so to Borax svečke? Mislim predvsem na to kakšne indikacije so zapisane.

To tudi mene zanima, veš. Kajti na vrečki, ja v navadni vrečki jih dobiš, amapak sedaj jih nimam doma in ne vem točno kaj gor piše, ne piše veliko oz. skoraj nič. Dobiš jih brez recepta. Proti vnetju in podobno….

Pozdrav.

Morda pa bi povprašala na formumu ginekologija? Zanima pa tudi mene.

Lep dan.

Pozdrav.

Morda pa bi povprašala na formumu ginekologija? Zanima pa tudi mene.

Lep dan.

borax svecke/ vaginalete. uporaba je preprosta. meni osebno je gin. svetovala, da mi ob cudnem obcutku (to, verjemite mi, ze ves, kdaj je) vzames lahko le eno. drug dan, ce ni bolje ponovis…ni potrebe po celi skatli.

ce pa imas vnetje, pa porabis celo skatlico. lahko namesto tega uporabis tudi canesten (prilozena tudi krema za zunanji del splovila).

ravno vceraj sem brala navodila. kontraindikacije niso znane.
namenjeno pa je spiranju noznice, posledic ne bo. sploh pa ne hudih.

imam tudi eno malo starejso prijateljico, ki ima canesten kar vedno za rezervo v hladilniku. zelo pametno. od takrat ga imam tudi jaz. moram pa priznat da ga uporabim le enkrat do dvakrat letno.

lp, upam, da sem vam pomagala.

Ana

IVF to je otrok iz epruvete……….
Upam, da razumeš

lp, Doroteja

nameso canestena in borax svečk vam priporočam vsakodnevno umivanje zunanjega spolovila z milom Hygia ki nožnico in rodila varuje pred vdorom mikrobov. Nobenega belega ali drugačnega toka ni več,nobenega neprijetnega vonja,izjema je seveda ovulacija.To milo priporočajo tudi ginekologi. Preverjeno zelo deluje, poznam precej žensk ki pravijo enako. Dokler niso pričeli izdelovati tega mila sem tudi jaz imela vrsto nevšečnosti, od takrat nobenih več. Milo je narejeno po receptu ginekologa dr. Đanića iz Zagreba, kupi se ga v lekarnah in drogerijah. Vzemite si tudi brošurico na kateri je razlaga, zakaj uporabljati prav to milo.

Spoštovani!

Še kot mlajša mamica,sem imela nenehno težave ,gin .težave.

GINEKOLOGINJA ME JE REKLA,DA BI NAJ NA  POGOVOR PRIŠEL TUDI MOŽ

Kako sva se zavoljo tega prepirala.

Zadeva je bila  po vsakem spolnem odnosu drugačna.

Enkrat  srbenje,drugič kombinacija dveh ,celo trh simptomov.On pa nič.

Ko sem imela vsega zadosti,sem ugotovila,da ima  spolne odnose z več ženskami.

In rezultat,oz. ukrerp:

Nimam spolnih odnosov več z nikomer brez KONDOMA.

p.s.

KAR POGUMNO!

L.p

A.

New Report

Close