Najdi forum

Ženske, ki preveč ljubijo

Živjo!

Zanima me ali obstaja moška različica knjige Ženske, ki preveč ljubijo.

Sanja Rozman,

PEKLENSKA GUGALNICA, glej poglavje o zasvojenosti z odnosi. Velja tako za moške kot za ženske.

Draga Ana,

da bi obstajala prav moška različica “Moški, ki preveč ljubijo” mi ni znano, lahko pa o tovrstni problematiki preberete v različnih knjigah.

Hkrati se opravičujem vsem, ki še niste dobili odgovora na svoje vprašanje – trenutno sem zelo zaseden s seminarji Šole čustvene inteligence. Nisem pa na vas pozabil in odgovor lahko pričakujete v prihodnjih dneh.

Lep pozdrav vsem!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

Pozdravljeni!

Vem, da knjiga “Moški, ki preveč ljubijo” ne obstaja. Venar me zanimjo knjige na enako temo kot “Ženske, ki preveč ljubijo”, le da je namenjena moški popoulaciji.

Za kakršnokoli pomoč oziroma naslov knjige se vam lepo zahvaljujem.

Se strinjam z Amedeo….in pa dodajam se bolj na splosno(povzetki razlicnih tem) tudi v knjigi Sanje Rozman:Sprememba v srcu.

Ana,

vse knjige je potrebno brati z našim SRCEM in ne glede na naš spol – knjige so nam lahko v pomoč, če znamo brati tudi med vrsticami.

Nikjer niso zapisana natančna navodila, kako naj bi se obnašali, kako naj bi čutili,kako naj bi delovali… Glede na prebrano pa se vsak odloči sam, kaj mu lahko koristi in kaj ne. Torej lahko tudi ženske beremo knjige za moške in obratno.

LP, Amedea

Se strinjam z Amadeo in z zapisanimi predlogi knjig. Tudi v knjigi Od čustvene inteligence do modrosti srca boste našli marsikatero zanimivo misel.

Sicer pa nam knjige lahko dajo znanje, informacije, sami pa moramo nato prebrano pri sebi razmisliti, miselno “prebaviti” in povezati z lastnim življenjem. Tako prihajamo do globljega razumevanje in z ozaveščanjem življenjskih izkušenj tudi do lastne modrosti.

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

New Report

Close