Najdi forum

Pred kratkim sma šla z punco (bla skupaj 2,5 mesca) narazen ker pač sma ugotovila, da zaradi določenih razlik med nama ne more laufati na dolgi rok in sma ostala samo prijatla.
No problem pa je v tem, ker koliko čutim še očitno nisem prebolel prešnje punce s katero sem 3 leta in pol s katero sma šla narazen pred 1 letom. Bila je res moja sorodna duša. Živela sma skupaj, imela sma skupne interese, imela sma se zelo rada, načrtovala sma skupaj. Vsi njeni in moji prijatli so rekli da sma se našla. Bilo je nekaj prepirčkov.
Med najino zvezo sem doživel smrt bližnjega, kar je za mene bil velik šok. Punca mi je stala ob strani me tolažila mi skušala pomagati. Vendar se je moje psihično stanje slabšalo. Postal sem čist otopel, v sebe sem se zapiral ko nisem bil z njo, ko sem se doma kaj spičil sem jezo zlil na njo, kar ni bilo fer do nje, tudi do spolnosti mi ni bilo toliko kot prej.
Jo čist razumem da je tudi ona trpela poleg zaradi mojega odnosa do nje in da ni več zdržala in me je po par mescih od smrti družinskega člana pustila. Zdaj po enem letu od razhoda še jo vedno imam v glavi. Na vsakih par mescev ko jo kje vidim pa me čist ignorira kot, da se nikoli nebi spoznala. Ta ignoranca mene boli čeprav nisma več skupi. Glih tega ne razumem zakaj me ignorira, zakaj me preprosto ne more pozdraviti?
Želim si jo samo videti, če glih vem da me bo spet ignorirala in vem, da med nama ni več možnosti. S tem sem se že sprijaznil. Ali na njo pa me spominja marsikaj in to ne da miru. Vse pa še je težje ker delam in živim v LJ in tu nimam neke družbe s katerimi bi se lahko družil, ker vsi moji prijatli so v domačem kraju.
Star sem 31 in težko, da bom še kdaj našel sorodno dušo.

To isto ali pa zelo podobno vprašanje (zakaj zlivaš vso jezo na njo) si je ona postavljala ves čas, ko je bila s teboj in te tolažila. Predlagam, da ji najprej odgovoriš na njeno vprašanje, potem pa mogoče dobiš tudi kak pozdrav. Če seveda poznaš odgovor.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja lej, očitno si jo zelo prizadel, pa tega niti ne upoštevaš, samo jamraš, kako si ti bogi…
Prizadeta je in žalostna, zato pa stran pogleda….

NI bil moj namen jamrati. Zavedam se oz. sem se zavedel kako je punca trpela zraven mene ampak šele ko je prekinila z mano. Prej tega nisem videl in sem bil kao zaprt v nekem svojem svetu. Vem da ji ni bilo lahko poleg mene ker je tudi ona bila zadnji teden zraven te osebe ki je umrla. Zelo zelo mi je hudo da sem jo tako prizadel in vem da ne morem več tega popraviti. Želim ji samo vse najboljše in da ne bi več tako trpela. Nikoli nočem nikogar več tako prizadeti niti nevede, ker to pozneje preveč boli.

Večkrat porajtam kakšno žensko ki čaka na svojega fanta .
Ponavadi zvečer na morju ko kakšna ženska lepo napravi da bi dobila pravega fanta .
Zelo je grdo ko se punca napje ter se valja ukoli fantov ki so zadeti .

New Report

Close