Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Zenska ‘muca’ po seksu

Zenska ‘muca’ po seksu

Vprasanje za punce:
A se tud vam zgodi, da velikokrat po seksu dobite pekoc obcutek na vhodu v noznico. Kot da bi se mi koza tam na vhodu pretrgala oz. kot da bi pocila. Tako kot poci koza pri nekaterih zenskah pri porodu. Najveckrat ko grem po seksu ne WC, me pece in si komaj obrisem tamalo.
Moj fant rad seksa vsaj trikrat na dan ce je priloznost… pa najveckrat zmorem samo dvakrat, ker me potem ze vse tolk pece.
A imate tud ve take probleme?

Ne pravi zastonj vic: Očka, kako izgleda muca pred sexom? vpraša sinko. Pa reče očka: Kot najlepši cvet orhideje! Kako pa po sexu? bi rad vedel ta mal. Si že videl pitbula, ko je jedel majonezo!? se namuzne očka. 😉

živjo, jest imam iste probleme že po prvem, ne šele po drugem……. enkrat sem kljub temu nadaljevala še dvakrat, pa me je potem tri dni tako peklo, pa še na morju sem bila-skoz v vodi slani, ni bilo ravno najbolj ugodno. Mislim, da je to nekakšen zaščitni znak, da se človek ne “pretegne” in ne pretirava……

lep pozdrav daša

Problema sta lahko dva: ali si premalo vzburjena in zato premalo vlažna ali pa imaš kakšno vnetje in zato občutjiv predel nožnice. Mene je po sexu peklo samo čisto na začetku spolne “kariere”, ko še nisem bila čisto sproščena pa tudi nožnica ni bila navajena tega. Mogoče pa bi pomagal kakšen lubrifikant za večjo vlažnost in drsenje spolnega uda.

Ne da se kdaj zgodi, ampak se mi dogaja. Tako kot tebi.
Pri meni je bil vzrok: premajhna vzburjenost, torej *muca* ni bila dovolj vlažna in zato je peklo. Še vedno se mi to kdaj pa kdaj dogaja. Potem, po seksu pomaga tudi kakšna hladilna krema. Lahko si kupiš tudi lubrikant v sex shopu.

Aha, še to. Fant naj ti ne prodre v nožnico naenkrat, ko vidi da je vlažna, ampak počasi in strpno, po malem. Lahko pa ti jo vsake toliko časa tudi vlaži. Samo na začetku namreč ni dovolj.

veliko užitkov, upam, da boš čim prej rešila težavo.

didi

jaz bi rekla, da gre za kakšno vnetje…Ginekolog!!!!

Ne, ne gre za vnetje-100%. Meni se dogaja isto, pa sem vedno ful vlažna, ampak očitno mi ni namenjeno, da bi recimo celo noč seksala…
Lep pozdrav

tut jest mam iste tezave
vcasih pomaga ce mi jo prej z usti, da je cist mokra od sline samo potem sam sex ni tok dober – prevec mokro
s tem da meni vcasi res kri tece ( tece ne le par kaplc)

Predlagamo taprvo konskega al pa vsaj konjso mast.

A pomaga?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close