Najdi forum

Spoštovani,

sprva lepo pozdravljeni. Zasledil sem tale forum in je ravno primeren za takole temo.

Nekaj bi vas rad vprašal še posebej morda ženske.Vidim, da je forum poln nekih tem ko ženske sprašujete ali se bo nek moški, ki vam je všeč ločil od svoje žene zaradi vas itd…in odgovori so precej podobni da se skoraj noben ne bo zaradi otrok…navezanosti…navajenosti itd..

No mene pa zanima ravno obratno…

Pred časom sem spoznal neko dekle mojih let cca 35 in jo povabil ven in je sprejela povabilo in sva se počasi dobila. Pošteno mi je povedala da je poročena nekaj let vendar da je skrajno nezadovoljna v tej vezi…sicer pravi da ga ima rada kot človeka, ker je dober po srcu, pošten, deloven vendar tak sem tudi sam:). Problem pa je, ker med njima ni nobenih globjih čustev, vse je baje neka sama navada, dotikov skorajda ni nič da o seksu ne govorimo in vse to sem zvedel skozi najin pogovor, ker sem videl da je zelo nesrečna in nezadovljna in se tudi sama sprašuje ali je morda nezadovoljna že po sami naravi in da bo vedno s čim nezadovoljna…da niti sama ne ve..

No skratka bila sva si všečna, energija je stekla in sva se dobila zopet ter uživala…

Sam sicer vem, da je poročena zato sem svoja čustva že na začetku nekako zamotil oz. si nekako čustveno nisem pustil njej preveč blizu niti samemu sebi in se lahko glede tega kar obvladujem.

Vendar vseeno mi je ženska zelo všeč, zanimiva, prijetna, skratka v njeni družbi mi je zelo dobro, ker imava podobne poglede na življenje, se zastopiva in tudi veliko se pogovarjava in če bi bila samska bi se verjetno zelo potrudil, da jo še bolj osvojim sedaj pa ne vem ali se splača trošiti energijo za to.

Ona pravi da že predno je mene spoznala, da je hotela da prodata stanovanje v katerega sta se preselila eno leto nazaj, ker ne more več tako živeti vendar jo on sploh ne upošteva. Vidim da ima hude skrbi in probleme v glavi in da je res nezadovoljna, sicer skupnih otrok nimata jih pa imata oba iz prejšnjega zakona kajti ona je bila enkrat že poročena in je zalotila moža z drugo in je odpeketala…

V tej zvezi pravi da je čisto otopela, se je čisto spremenila, sploh nima več želje po ničemer in ne želi biti taka in jo čisto razumem.

Vem, da je na forumu nemogoče najti odgovor na nekaj kar samo ona sama ve in o tem se tudi z njo pogovarjava vendar me zanima kaj mislite o tem..še posebej ženske…res je da se midva poznava zelo malo časa in da ni še nobene navezanosti pretirane vendar ne želim si da pride do nje, ker bo potem za oba hudo seveda, če bo ona želela ostati v vezi…

Poznam primere, ki so se ločili pa potem poročili znova ali šli v drugo vezo itd…vendar vse je odvisno od posameznika…

Ona pravi, da tako več ne more, ker tudi jaz ne bi mogel, če bi seksal 2*letno in jo vse to zastopim…ne vem morda je njej samo seks pomemben, ker tega doma ne dobi vendar to ga nikoli ne bo dobila in to tudi sama dobro ve, ker sva se o tem pogovarjala…tako da ne vem, če je primerno živeti z nekom še nadaljnjih 15 – 20 ali še več let in imeti tak odnos kot ga ima ona. Jaz sem že bil tudi enkrat v takem odnosu sicer ne poročen, rada sva se imela s punco, bila nekaj let skupaj vendar nisva mogla tako živeti in sva se razšla, ker ni bilo nobene intime….

Pač ona potrebuje dotike, besede, pogovore, nežnosti vendar tega doma ne dobi…in jo to zelo obremenjuje, po drugi strani ko sem ji pa enkrat rekel zakaj je sploh šla z nekom takole skupaj živeti pa je rekla da ne ve…in da če bi sedaj šla narazen, da sploh ne ve kam bi šla itd….skratka to je to…

az imam kar razčiščene pojme v glavi vendar me vseeno zanimajo tudi tuja mišljenja….lep dan vsem.

Ženska naj se odloči, ali ji to razmerje s sedanjim možem ustreza ali ne, če ji ne naj se razide, si uredi življenje, potem pa naj gre novim razmerjem nasproti, to kar tu pišeš je skakanje iz cveta na cvet. Kako pa veš da te nima samo zato da ti pojamra svoje težave, ko se ji bo uredilo življenje pa bo že spet nezaodovoljna ker ni šla s pravimi čustvi v razmerje.

Moj nasvet je pogovorita se, naj se odloči, in za nekaj časa prekinita stike v kolikor si bosta po določenem času (oz. ko si bo uredila življenje) še tako zanimiva pa lahko nadaljujeta.

Meni se vklopijo alarmi, ko :
1. gre VEZAN človek z mano na ZMENEK
2. mi že na PRVI kavi šimfa partnerja/bivšo in razlaga, da nimata nobene intime – v to ni dvoma, ruši jo (tudi) ona s takim vedenjem.
3. Ona pravi da že predno je mene spoznala, da je hotela da prodata stanovanje v katerega sta se preselila eno leto nazaj, ker ne more več tako živeti vendar jo on sploh ne upošteva.
Ja, boga reva no… 😛 Btw, tj IZGOVOR.
4. ajti ona je bila enkrat že poročena in je zalotila moža z drugo in je odpeketala…
Dej to preveri…
5. in da če bi sedaj šla narazen, da sploh ne ve kam bi šla itd… nepremicnine.com, bolha.com, … ne boš verjel – folk oddaja stanovanja:))

Moje mnenje je sledeče: glej, kako se obnaša, ne kaj govori. Ljudje delujemo po enih ustaljenih vzorcih in se ne spremenimo bistveno. Nikoli mi ne bo jasno, kako greš lahko v zvezo z nekom, ki je varal partnerja s tabo (ok, so izjeme, ma če povprečim..) – kako si lahko prepričan, da ne bo tudi tebe? To je pač njegov način reševanja težav in ga bo uporabil tudi, ko bo imel težave s tabo. Glej, ona ima štalo doma in namesto da bi jo a-rešila ali b-odšla, glumi žrtev in išče rešitelja. In če boš to vlogo prevzel, boš čez 3leta na mestu njenega partnerja.

Zdaj pa, če še ti (ali pa kak drug moški) naredite meni uslugo in mi pojasnite, kako in zakaj vam je taka ženska sploh všeč. Ker je kao ”težje dostopna”? Ker glumi ”nebogljeno žrtev”?

Uprašanje je kaj si sploh ONA želi… dobro napisal si da je v zakonu nesrečna in pogreša intimo, pomanjkanje le te je običajno jasen znak da v zvezi nekaj ne štima, kaj pa to je in kaj je pripravljena naredit glede tega pa ve samo ona ter njen mož in na žalost tu nimaš nobene besede ti ampak ona.
Žal pa me malo preseneča, da ti je na uprašanje zakaj se je poročila odgovorila da ne ve (običajno je to ljubezen, ki naj bi bila prisotna vsaj takrat) in tudi ne ve kaj sama s sabo, ve samo to da ni srečna (tako si vsaj napisal ti)…. mogoče ne želi biti v življenju sama niti za trenutek in se boji samostojnosti (obstajajo ljudje ki se bojijo samote kot hudič križa) in na vrat na nos skoči v zvezo z “vsakim” (ne mislim nič žaljivega) … razmisli malo tudi u to smer.
Sicer pa kot sm rekla, kaj bo storila s svojim zakonom pa ve samo ona in se odloči lahko samo ona in ne ti, niti ne njen mož.

Odgovor za arabesko…v bistvu mi pojamra težave, ker sva se dobila parkrat na pijači in sem jo pač vprašal kaj ji ne štima, da se je odločila, da se dobi z menoj….pa mi je povedala in če sam postavim vprašanje sem tudi sam odgovoren za to, da poslušam kaj mi bo povedala, ker nimam težav s poslušanjem in sem sam želel to stisniti…da me ima samo zato pa vem da ne, ker sva bila že tudi intimna….in sem dovolj star da vem kaj delam tako da me ne skrbi če tudi se imava samo za to…vendar vseeno mi je všečna…

Odgovor za ohropax…alarm se mi ni vklopil, če gre vezana oseba z mano na zmenek…zakaj alarm…saj jaz ne delam nič takega niti nisem šel na začetku na zmenek zato, da bi se kaj zgodilo..to kar imata onadva doma ni moja stvar niti ne vem kaj se dogaja, ker vsaka palica ima dva konca in sem prepričan, da sta oba odgovorna za nastalo situacijo.Seveda, da ne mislim preverjati zakaj je šla točno narazen s prvim možem, ker je to nekaj kar se je zgodilo in prihodnosti ne more spremeniti niti nanjo vplivati.

Glej kako se obnaša? A obnašati se pa ne moreš drugače kot misliš in igrati? Tako, da lahko na vse možne načine igraš ali z govorjenjem ali z obnašanjem…zakaj naj ne moreš iti v zvezo z nekom, ki je varal partnerja z menoj? Zakaj , da bi se potem to meni enako zgodilo? Nimam pojma kaj bo in kaj je lahko vem samo nekaj, da te ženska lahko prevara v vsakem primeru ne samo v tem o katerem govorimo.Ali je kaj manj možnosti, da te prevara?Morda sem lahko zanjo 10* boljši partner kot ga ima ona doma in bo z mano maksimalno zadovoljna, lahko sem 10* slabši….želim povedati, da nikoli v nič ne moreš biti prepričan.A zakaj mi je taka ženska všeč? Nikoli mi ne bi bila všeć ženska, ki je težje dostopna, ker take pustim pri miru niti zato, ker bi se delala neko žrtev. Res je da pač tega njenega početja ne odobravam vendar ne vem kaj se dogaja za njenimi štirimi zidovi. Vem pa zakaj mi je ona všeč.Točno zaradi tega, ker mi je enostavno všeč, ko sem jo prvič videl mi je bila takoj všečna, simpatična in ko sva se dobila prvič je bilo že ogromne energije med nama.Vse je potekalo tako kot si pač predstavljam da mora potekati, ko sta si dva vseč.Skratka mi je všeč ne glede na to ali je poročena ali ni…v vsakem primeru bi mi bila enako všeč. Je pa res, da glede na to, da je poročena sem kar precej realen in se v nič ne silim niti se ne bom čas pa bo pokazal kaj se bo zgodilo, ker tisto kar se dogaja pri njih doma vesta samo onadva.

Enkica res je, da to ve samo ona kaj bo naredila in tisto kar bo pač bo. Meni se nikamor ne mudi, žensk je še ogromno na tem svetu, ko pride prava bo že prišla….in vem da je to lahko samska ali pa vezana ali pa poročena in čisto vsaka te lahko prevara čez par let in tudi vezane in poročene lahko spoznajo nekoga, ki jim dosti bolj odgovarja kot sedanji partner.

Pa še nekaj….sam sem bil tudi v vezi v kateri intima ni niti malo štimala, ker sva si bila v seksu čisto nekompatibilna in ker je šlo to narobe je šlo vse narobe. Odmikal sem se jaz, odmikala se je ona in sva živela en mimo drugega in sem spoznal drugo in sem šel z njo s katero je bil seks super in zakaj bi to ta drugo prevaral če mi je bil seks super?

Z žensko s katero mi je seks super ni šans, da jo prevaram torej zagotovo ni res, da če enkrat varaš da varaš vedno in vsako itd…enako verjamem, da velja tudi za ženske…morda sem preveč naiven vendar sem precej realen in zakaj bi nekaj gledal pesimistično, če mi ni treba…

Hvala vam za pisanja

Jaz se pa kar strinjam z mnenjem Ohropax, ampak ocitno ti niti noces razumet kaj ti je zelela povedati
Ta zenska NI zrtev krutega moskega, ampak ZRTEV SAME SEBE. Tudi, kot vidimo, sama pocne packarije. Je v vezi, a isce nove zrtve, joce nad mozem, alooo – a jo kdo sili da je z njim, ce ga zapusti – jo bo kdo usmrtil???
Odrasla zenska, celo z otrokom, MORA znat poskrbeti zase.

Alarmni signal je tole: v sedanji vezi ni seksa, v prejsni jo je moz varal, pa se vse prejsne veze ki so ji sle narazen… Mogoce pa ONA ni sposobna kvalitetnega sekusalnega zivljenja?
Meni ne bi bilo vsec da mi POROCEN clovek sinfa cez svojega zakonskega partnerja. Sploh, dokler nisva ze res dobra znanca, prijatelja. Kaj pa si ti tej zenski vec kot ji je moz???
Ker jaz izhajam iz tega, da ce se tak clovek kasneje kdaj poroci z menoj, se lahko meni hitro zgodi podobno in sem jaz na mestu sinfane osebe.

Ne ne, to meni sploh ne gre v zelodec, odrasla oseba ki jamra in jamra in se dela zrtev, hvala lepa. Mi deluje prevec zmedeno, nesamostojno, nesamozavestno, nemocno, isce resitelje in se obesi na nekoga.
Prvo mora najt svojo nit, se znat pobrigat zase, uredit svoj lajf, potem lahko komaj pricakuje sreco. Dokler bo pa pocela kar pocne, se bo pa obesala na napacne zadeve in ljudi, ter ne bo nikoli srecna.

Sem še enkrat prebral vse tele komentarje in so prav zanimivi in prijetni. Res pa je, da ženske ali moški gledamo na vse te reči drugače. Sicer pa v tem trenutku se mi zdi da če bi se jaz ali ona zaljubila en v drugega da bi znal biti problem s tem da sem prepričan, da bi ona šla verjetno nazaj k njemu in bi se odločila zanj, ker ne bi upala postaviti življenja na novo zato, ker se je v življenju vedno nazaj k njemu vračala, ker ji je on vedno govoril, da ni dovolj dober zanjo in je vedela da je verjetno edina oseba kateri se lahko vedno nazaj vrne in jo bo sprejela ne glede na to kaj bo v življenju delala. In tukaj je definitivno problem s samopodobo in sicer njegov problem je ta, da ima občutek da je ni vreden in da ji on nikoli ne bo dovolj in zato jo vedno sprejme nazaj, ker misli da druge ne bo našel, ona pa se vedno vrača k njemu, ker ve da jo noben drug ne bi vzel več nazaj razen njega in v bistvu ga ima zato….njemu je očitno dovolj da seksata enkrat na pol leta in mu je dovolj samo njena prisotnost njej pa to ni dovolj ampak ne bo upala nikoli narediti spremembe…in na koncu bo trpel on…ona mislim da še najbolj…zato je za mene tezko reči kaj narediti, ker nikoli ne veš kaj se bo v življenju zgodilo…:).

A razmišljam prav? No vsaj približno prav?:)

Glej, moj point je bil samo to, da bi bila zelo previdna pri takem človeku. Jaz o tej vajini zgodbi berem preko ekrana in lahko vidim stvari bolj razumsko, vprašanje če jih ti lahko, ker si čustveno vpleten in je očitno, da ti je všeč – saj sicer tudi ne bi prišel na forum po mnenja, kajne?
Alarm se ne bi vklopil, ker bi ti delal kaj napačnega, ampak ker je moje mnenje, da ko smo vezani ne hodimo na zmenke (ob predpostavki, da sta vidva imela dogovor za zmenek, ne za en ”prijateljski čvek ob kavi”) – torej, če nekdo (ona) to počne, kaj to pove o njej? V tem smislu sem mislila, ne glej kaj govori, glej kaj dela. Pa pravi, da bi ga že zdavnaj pustila – pa ga ne, samo jamra čez njega za njegovim hrbtom in niza neke izgovore. Kaj tako vedenje pove o njej? Kot jo vidim jaz: je v zvezi, v kateri ni zadovoljna in namesto, da bi najprej to rešila (po možnosti z njim;) in potem hodila na zmenke, raje nekomu, ki ga praktično prvič vidi, razlaga intimne detajle iz svojega zakona. Meni to pač ni … pošteno/apetitlih/zrelo. Verjetno zato, ker se sama nikoli ne bi šla takega odnosa. Ampak vidim, da je veliko takih, ki se jim to ne zdi nič posebnega:) in preden odidejo iz ene zveze, najprej poiščejo drugo gnezdece… in ko spoznajo tretjega, se spet zgodba ponovi in ”naenkrat” ugotovijo, da tisti partner ni več ok… Mogoče se motim,bi bilo zanimivo videt, kaj bo čas prinesel. Jasno je, da ti tega ne vidiš tako in si s svojim drugim postom vsekakor odgovoril na moje vprašanje.
Vse dobro.

Zdravo dekleta ponovno,

ja to je res da če si v zvezi ne gres z nekom kar v posteljo. Ok to da mi razlaga vse te težave pač mi jih, morda jih pa nima komu drugemu, nisem naiven, to da te tezave zvem se vedno enako mislim o njej ampak ni mi jasno, da jo tak človek vedno nazaj vzame skozi vseh teh 20 let jo je vedno nazaj vzel.Torej imata oba velike probleme bi jaz temu rekel in verjetno se taki najhitreje skupaj znajdejo. Res pa je da ne razumem tudi nje zakaj temu že prej ni naredila konec, ker očitno se počuti varno, da se lahko vedno nekam nazaj vrne…zase vem, da bi sel iz take zveze, če bi spoznal neko bolj primerno dekle in ne verjamem, da bi se obotavljal…kaj pa je sedaj poroka skoraj enako kot veza greš narazen in pač greš…kaj pa je stanovanje prodaš ga in to je to in če še nimaš skupnih otrok je potem še lažje….pač razmišljam kaj se lahko vse zgodi…nisem pa mnenja, če greš enkrat iz zveze pa drugič pa tretjič da greš potem zopet in zopet…jaz če bi našel pravo bi z njo ostal vedno…meni se pač to tko zdi….jaz sem že previden oz. se prepustim dogodkov kako pa sem lahko še bolj previden in kaj naj naredim, da bom še bolj previden?? Sicer pa je bil to dogovor za pijačo potem pa se je nadaljevalo v nekaj več. Res pa je da je ne morem razumeti zakaj je sploh še z nekom takim, ki ji v tej plati ne odgovarja..po drugi strani pa naj bi ga imela rada, ker bi zanjo vse naredil,se ne kregata itd…po drugi strani intime in drugih globjih čustvenih odnosov ni…očitno strah da gre ali pa izguba neke varnosti, ker je vedno vedela, da jo bo on nazaj vzel….

Sam taki tipi mi pa gredo res na živce..k se smilijo sami sebi da ne bodo boljše našli itd in imajo samo zato zensko samo da jo pač imajo in da je zraven..on se njej smili….ma cel zacaran krog…po mojem nizka samopodoba obeh…ali kaj naj rečem:).

Jaz zase vem, če spoznam tako, ki mi odgovarja ni šans da grem drugam…:)

Glej, moj point je bil samo to, da bi bila zelo previdna pri takem človeku. Jaz o tej vajini zgodbi berem preko ekrana in lahko vidim stvari bolj razumsko, vprašanje če jih ti lahko, ker si čustveno vpleten in je očitno, da ti je všeč – saj sicer tudi ne bi prišel na forum po mnenja, kajne?
Alarm se ne bi vklopil, ker bi ti delal kaj napačnega, ampak ker je moje mnenje, da ko smo vezani ne hodimo na zmenke (ob predpostavki, da sta vidva imela dogovor za zmenek, ne za en ”prijateljski čvek ob kavi”) – torej, če nekdo (ona) to počne, kaj to pove o njej? V tem smislu sem mislila, ne glej kaj govori, glej kaj dela. Pa pravi, da bi ga že zdavnaj pustila – pa ga ne, samo jamra čez njega za njegovim hrbtom in niza neke izgovore. Kaj tako vedenje pove o njej? Kot jo vidim jaz: je v zvezi, v kateri ni zadovoljna in namesto, da bi najprej to rešila (po možnosti z njim;) in potem hodila na zmenke, raje nekomu, ki ga praktično prvič vidi, razlaga intimne detajle iz svojega zakona. Meni to pač ni … pošteno/apetitlih/zrelo. Verjetno zato, ker se sama nikoli ne bi šla takega odnosa. Ampak vidim, da je veliko takih, ki se jim to ne zdi nič posebnega:) in preden odidejo iz ene zveze, najprej poiščejo drugo gnezdece… in ko spoznajo tretjega, se spet zgodba ponovi in ”naenkrat” ugotovijo, da tisti partner ni več ok… Mogoče se motim,bi bilo zanimivo videt, kaj bo čas prinesel. Jasno je, da ti tega ne vidiš tako in si s svojim drugim postom vsekakor odgovoril na moje vprašanje.
Vse dobro.[/quote]

Se strinjam in me zelo moti ženska, ki udriha po svojem mož in sicer za njegovim hrbtom.Ti pa ugibaš,kaj in kako imata doma, kaj bo ona naredila, ko bo s teboj itd…. Le kaj misliš da bo, ko bo s teboj. Dobro ji prisluhni zdaj in jo dobro poglej KAJ DELA SEDAJ! TO SE TI BO OB NJEJ DOGAJALO, če boš imel SREČO da se odloči živeti s teboj- če se ne odloči za moža. Zakaj ga na zapusti, če ne more tako več živeti-to si odgovori ti sam. Morda bi se morala začeti spraševati , kaj je za vaju sploh vrednota.Pišeš, da je sex najpomembnejši.Če štima sex potem je vse ok.Se pravi, da bi lahko živel z osebkom, ki ima seksualni nagon močno razvit, morda celo zasvojen s sexom,pa bi bil zadovoljen in bi vse štimalo!!!!!!! Ta je pa lovska-potem bi pa sploh ne smel biti sam, saj vididš da je takih povsod ogromno-jaja le dobi tako da ti bo štimal sex, kajti drugega v nekem partnerskem odnosu sploh ni treba-oz ni tako pomembno. Ne mislim te žalit, ampak s takim mišljenjem ti ne bo štimal noben odnos-zamisli se malo.

Tale zadnji mail je bil čist mimo udarjen…jaz dobro vem da seks ni vse…daleč od tega, je pa ogromno…skratka če mi doma seks ne bi štimal ostalo pa bi mi bi šel stran iz take veze, ker bo vedno enako….kje pa piše da naslednji, ki ga ali jo spoznaš da bo partner delal enake napake…zakaj?

Zmeraj je nekdo nekje, ki ti paše kot nekdo drug vprašanje je samo koliko imaš nekoga rad in ali ti odgovarjajo reči, ki so ti v zvezi pomembne…ne govorim, da želim da ona zapusti moža ali da ga go…govorim le to, da verjetno obstajajo tudi take ženske, ki so doma že vrsto let nezadovoljne in potem nekdo vkoraka v njihovo življenje in jim to samo olajđa odločitev in lahko s to osebo naprej komot živijo in se imajo dosti bolje kot v prvi zvezi…enako velja tudi obratno…vidim da jo vsi obsojate…ok res je …to ni prav kar dela…s tem se strinjam..ampak bi pa rad slišal kako zgodbo kake take ženske, ki se ji je to v življenju zgodilo in je zapustila moža in se počasi odločila za novega partnerja s katerim je bila že prej in me zanima, če ji je uspelo…

Ona se bo morala spremeniti zaradi sebe, ne zaradi novega partnerja. Ja sigurno bo luštno nekaj let potem jovo na novo. Dokler časa ne bo pri sebi ugotovila zakaj vztraja pri nekom oziroma se ne moreta odcepiti drug od drugega ne bo nikoli bolje. Nikoli. Tudi pri novem partnerju ne. Ja nekaj časa bo ok, ker bo zapolnila to praznino to bolečino potem, ko se bo nate navadila bo pa isto. Rešiti mora pri sebi. In dogajalo se ji bo isto pri vseh partnerjih. In sedaj si ti na vrsti :-). Isti ptiči skupaj letajo. Ker ona te je spoznala, ko še vedno ne zna predelati svoje bolečine in ok če ji boš pomagal in bo ona pripravljena bo super. Noben jo ne obsoja. Isto se ji bo dogajalo pri vseh moških, ona to ve in ona sama mora najti način, da gre iz tega kroga. In to ni novi partner ampak sprememba in poglobitev v sebe.

Še dobro, da dvomiš. V dvomu je največ resnice – da nekaj drži in da ne drži.
Sami najbolj poznamo svoje odgovore le poslušati se moramo, truditi za to.. poišči vzroke iz preteklosti, mladosti, če se ti da zakaj ti tako ravnaš.
LP

To da je ona porocena je stvar nje in moza,kaksen je njun zakon je spet stvar njiju,stvar tebe je pa sledeca,glede na to da nisi vezan,se vprasaj kaj natanko pricakujes od te vezane zenske,je to avantura,je to zakon ali resna veza z njo?ko si bos to odgovoril bo vse drugo drugotnega pomena..

aha – se pravi da si spremenil temo. Verjemi tudi takih zgodb je . Samo tebi ne bojo čisto nič pomagale, saj v takih zgodbah ne nastopaš ti in tvoja ženska. Da pa po njej udrihamo ni res, vsaj jaz morda bolj po tebi, ker očitno ne iščeš prav. Napisal si, da je za dober odnos potrebno imeti nekoga rad. Torej se vprašaj ali imaš njo rad- in ona tebe. Pa ne bo treba brati zgodb drugih, ampak boš svojo zgodbo ŽIVEL. Je pa za tako zgodbo potrebno veliko moči in dela, dela ………Zelo dolgo delovno dobo rabiš da lahko napišeš zgodbo o uspehu. Predvsem pa poguma živeti z nekom iskreno in brez laži

Jaz se nisem še navezal na njo niti ona name…pač zaenkrat je intima, pogovor, kaj več je bolj težko….je pa res da se vprašam kaj se lahko iz tega izvije…vem da ne bi bilo fajn da se preveč navežem…verjetno se tudi ona ne bo…sva pa skupaj verjetno zato, ker to obema odgovarja trenutno.

Itak je pa varanje enako ali če si poročen ali če si vezan…kje je razlika? Je ni…jaz pač ne varam…in če mi je nekdo všeč mi je pač všeč…nima veze to, če je poročena, da je potem bolj zanimiva…njej trenutno to paše…meni tudi…vem samo da jaz takole ne bi mogel živeti v njeni koži…

Kok si mi smešen. Skozi celo zgodbo nekako ne odobravaš njenega početja (varanje pa tega njenega obnašanjskega vzorca pri možu), v bistvu jo obsojaš – a si pa točno s tako osebo, ki jo obsojaš. Kao, si boljši od nje, princ, ki jo bo rešil njene zasvojenosti …

Bravo- vsaka ti čast, si zelo moralen. Ti vsekakor ne varaš. Vara ona tebe-z njenim možem. Živiš in delaš to, kar ti trenutno paše. Ona pa tudi-trenutno ji paše biti s tabo. Predvidevam, da možu pove resnico, ne laže in hinavi doma, kje je bila in s kom. Pač dela, kar ji trenutno paše.
Star pregovor pravi- povej s kom hodiš in povem ti,kdo si. V tretjem tisočletju pa res ne bomo moralizirali okrog varanja-varanja ni, saj ima vsak prviaco sexsati in se pogovarjati-intima-, s komer mu pač trenutno ustreza, to je morala našega časa,kajne?! Nikar se ne sprašuj za vnaprej ampak trenutno uživaj, pa bo čas prinesel svoje-morda se pa razvije iz vajinega nevaranja en LEP odnos-brez laži.
Oprosti moji pikrosti, ampak vseeno preberi in razmisli

Hmmm..če si samski se mi zdi, da lahko delaš vse kar ti paše?

Lahko bi še pisal v nedogled…ampak imam občutek, da ste vse samske…:)

Saj bo ostalo samo pri intimi..če bo…nič se ne bojte punce in dekleta…:)

Po eni strani zanimiva tema, po drugi čisto bz, da jo je avtor odprl. Saj sploh nima kakšnega problema, ker piše, da itaq mu je kul s to žensko tako kot je in bo trajalo kakor dolgo pač. Stvari, ki se jih sprašuje in ne more razumeti, mora nasloviti direktno nanjo in ne nekam na forum, kjer dobiš le 20 mnenj in še to je vsako različno od drugega. Kaj ona misli in počne kot to počne, je spet nekaj drugega, zato je ta vprašanja potrebno nasloviti na njen naslov.

New Report

Close