Najdi forum

…s poudarkom na “dobri samci”:)))[/quote]

Pa saj vesta kako gre to; I say tomato, you say…
oz. različni ljudje za različne okuse (in potrebe).

Pa saj vesta kako gre to; I say tomato, you say…
oz. različni ljudje za različne okuse (in potrebe).[/quote]

Ok, smo si različni, to je dejstvo:). Ampak težko rečem, da smo si tolk različni glede potreb:). Kdo si ne želi ljubečega, prijaznega, odgovornega, poštenega, delovnega itd. partnerja?? Tisti naj dvigne roko:)). No, če govorimo o zrelih ljudeh, ki imajo radi v prvi vrsti sami sebe in ne uživajo v tem, da partner hodi po njih. Potem smo si zelo podobni in hrepenimo po istih lastnostih, željah tralala:). Al se motim in sem čudna?:)

To seveda drži. Na splošno.
Poanta je bila, da ko gremo na konkretne stvari pa vse skupaj ni več tako enoznačno. Pač odvisno od naših lastnih pogledov/interpretacij/primanjkljajev/izkušenj, itd.

Svojega partnerja sem spoznala točno pred 18 meseci na http://www.spoznaj.com. 18.aprila 2009 sva se prvič videla bila na zmenku v enem fajn lokalu. julija sva začela živeti skupaj in še danes sva srečna.

Zakaj nisi napisala: “In dobre samice.”
Dobro je zelo širok pojem, kar meni je nekomu ni…………………!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Dobro je zelo širok pojem, kar meni je nekomu ni…………………![/quote]

Ja, se strinjam:))…tudi “dobre samice”:)) Res je širok pojem, ampak kar je dobro ne more biti slabo, a ne:).

Dobro je zelo širok pojem, kar meni je nekomu ni…………………![/quote]

Ja, se strinjam:))…tudi “dobre samice”:)) Res je širok pojem, ampak kar je dobro ne more biti slabo, a ne:).[/quote]
Tudi dobro slab/a se da biti!

[/quote]
Tudi dobro slab/a se da biti![/quote]

Kako to zgleda? Dvolična oseba? Ali si mislil v smeri, da ima vsak tako dobre kot malo manj dobre lastnosti:). Ločujem dobro od slabega, gnila jabolka od lepih:) Biti oboje v enem…hm, to so shizofreniki, ker se ne morejo opredeliti, katera osebnost v njih prevladuje:). Moje mnenje…

Kako to zgleda? Dvolična oseba? Ali si mislil v smeri, da ima vsak tako dobre kot malo manj dobre lastnosti:). Ločujem dobro od slabega, gnila jabolka od lepih:) Biti oboje v enem…hm, to so shizofreniki, ker se ne morejo opredeliti, katera osebnost v njih prevladuje:). Moje mnenje…[/quote]
Še enkrat, a tokrat drugače preberi kaj sem napisal. Ne pišem o dveh obrazih niti o shizofreniji in še čem o čemer razglabljaš!

Kako to zgleda? Dvolična oseba? Ali si mislil v smeri, da ima vsak tako dobre kot malo manj dobre lastnosti:). Ločujem dobro od slabega, gnila jabolka od lepih:) Biti oboje v enem…hm, to so shizofreniki, ker se ne morejo opredeliti, katera osebnost v njih prevladuje:). Moje mnenje…[/quote]
Še enkrat, a tokrat drugače preberi kaj sem napisal. Ne pišem o dveh obrazih niti o shizofreniji in še čem o čemer razglabljaš![/quote]

Prebrala še enkrat, dvakrat, a žal ne znam brati med vrsticami. V bistvu ne maram predvidevati, raje vidim, da sogovornik razširi svoj pogled:).

Dobro slab/a, Slabo dober/a…………………
V tem smislu!
Ničesar ni bilo med vrsticami, tega ne znam.
Jah malo sem zavil v stil, ki ga uporabljam med prijatelji
Lp P.

Hmm, napisal si enako:) V prvem primeru prevladuje dobro, v drugem slabo?:) Ok, se vdam:)).

Hmm, napisal si enako:) V prvem primeru prevladuje dobro, v drugem slabo?:) Ok, se vdam:)).[/quote]
In vendar sem raje slabo dober, kot dobro slab!

Hmm, napisal si enako:) V prvem primeru prevladuje dobro, v drugem slabo?:) Ok, se vdam:)).[/quote]
In vendar sem raje slabo dober, kot dobro slab![/quote]

Hudooooo…šele zdaj zaštekala haha. Matr sm….tralala:). Čeprav si sama ne bi želela ne eno ne drugo:). V prvem primeru si v konfliktu sam s sabo. Želiš si biti dober, a vendar ti ne ratuje, kar je zelo destimulativno:). V drugem primeru (dobro slab)….hmmm, kdo si želi biti že v osnovi slab? In poleg vsega še dobro slab?:)

Tralala, če te kaj tolaži, jaz tudi…ding ding, lajtenga.

In vendar sem raje slabo dober, kot dobro slab![/quote]

Hudooooo…šele zdaj zaštekala haha. Matr sm….tralala:). Čeprav si sama ne bi želela ne eno ne drugo:). V prvem primeru si v konfliktu sam s sabo. Želiš si biti dober, a vendar ti ne ratuje, kar je zelo destimulativno:). V drugem primeru (dobro slab)….hmmm, kdo si želi biti že v osnovi slab? In poleg vsega še dobro slab?:)[/quote]

aleluja! :)))))))
lahko pa obračaš besede kolikor hočeš, je še vedno res, da je v vsakem od nas in dobro in slabo. vse ostalo so pravljice o princeskah in princih…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bolje pozno kot nikoli, a ne:)))

Japkica…ja, se strinjam…v vsakemu od nas je tako dobro kot slabo…vsak pridevnik je poglavje zase. In dobro je biti nekje na zlati sredini:).

Ja, me je ravno zadnjič spreletelo, da ljudje itak nimamo izrazitih lastnosti, da bi bili recimo samo dobro al samo slabi (kot v pravljicah), na enih področjih smo ful uspešni, na drugih pa pogorimo na celi črti, tako da ne se preveč sekirat, imamo celo življenje na voljo, da popravimo “slabosti”, yeeey

Da draga, zato te ljubim!
Za vse, ki jih zanimajo umazane podrobnosti, sploh se ne poznava!!!!

tudi jaz sem spoznanal partnerja na ona-on
stara 37let z dvema otrokoma.
Dobro se razumejo tudi najini otroci.
Skratka po dveh letih je še vse ok.

Po ločitivi sem razmišljala tudo o posredovalnicah. – tudi na vodnikovi. Ko pa sem izvedela ceno, mi je pa bilo slabo. so internetni forumi brezplačni in še večja izbira je. Že po emailih lahko ugotoviš kaj moški išče.

New Report

Close