Ženitne posredovalnice
Mogoče tukaj koga najdeš. Dokler si sama te tako ne more nihče zapustiti, zato nimaš kaj izgubiti. Povej kak splošen podatek o sebi, tako da te ne morejo na hitro prepoznati.
Ti bom povedal kako je prijateljica spoznala svojega sedanjega moža. delala sta v isti firmi. Seveda sta se tudi občasno družila. Nekdo je o njima naokrog trosil vesti, da se ” gonita ” . Ker ju je to razjezilo, sta ga tožila. Tožbo sta dobila. Seveda sta morala na sodišče in do advokata hoditi skupaj, zato sta se družila še več kot običajno. Ko je bila vsa nevšečnost mimo sta bila že zaljubljena. Eto ti ga
Poznam še boljši primer, ko je znanec na prehodu za pešce povozil žensko. V bolnici jo je obiskoval itd in na koncu sta pristala skupaj, še vedno sta poročena.
To ti pišem zato ker ne verjamem preveč v posredovalnice. Bolj verjamem v to, da moraš veliko aktivneje živeti in s tem povečati količino situacij v katerih bi se lahko ” kaj zgodilo”
Veliko uspeha
hehe nastja, ne jemlji primerov, ki so se zgodili, kakor so se zgodili, preveč resno. To kar sem hotel povedati, je to da so poti do cilja lahko zelo nenavadne. Včasih srečaš nekoga ravno tam, kjer bi ga najmanj pričakoval, ne pa tam, kjer si najbolj prepričan, da ga boš našel. Nekateri pač ne verjamejo v slučaj. To pa je omejitev, ki si jo človek postavi in z njo avtomatsko zablokira vse možnosti. Potrebno je vedeti, da dva človeka iščeta drug drugega, (kot dva magneta ) in malo je verjetnosti, da si bosta načrtovano izbrala situacijo v kateri se bosta našla.
Čisto po naključju se je v mojem nabiralniku našel časopis Moja Gorenjska ali nekaj podobnega.Pritegnil me je članek o Savitri-agenciji za partnerstvo, tako za samske, ki iščejo partnerja, kot za poročene s težavami. Všeč mi je bil urejen videz direktorice in prostora, predvsem pa razlaga pomena Savitra: bila je ženska iz indijske mitologije, ki je iz ljubezni do moža prelisičila celo smrt, da ga je dobila nazaj. To pomeni, da si moraš vse priboriti sam in ime lepo zveni ter ima zrel pomen.Ni klasičen pristop, temvec celostni in oseben.Spodaj je mobi: 040/746-691.Moje prijateljice s tovrstnimi vprašanji so se že naročile na pogovor. Upam, da bodo odzivi pozitivni, na nivoju in da bo sreča naklonjena obema spoloma. Seveda je pa zame prva točka pri vsem tem spoštovanje…usoda?
Tisti primeri, Pepermint so pa prav simpatični. Se mi zdi, da človek kar verjame in upa v dobro, strastno in iskrivo, ko kaj tako srčkanega prebere.
Inanin, sporoči odziv, če se boš odločila in srečno!
Rada bi napisala o svojih izkušnjah z agencijo Savitra – ker je v mojih letih težje spoznavati nove ljudi in ker sem samska sem se najavila na Vodnikovi pri agenciji Savitra. Gospa mi je razložila, da “postopek” poteka tako – osem “pogovorov” z njo (vsak pogovor 50 evrov) in potem na koncu mi posreduje tri telefonske številke treh možnih kandidatov.
OK sem si dejala eno tako “osebno usmerjanje/svetovanje” pač ne more škoditi in če na koncu še koga prijetnega spoznam bodo pa moja pričakovanja itak izpolnjena.
Vsak teden sem hodila na “pogovore” (o vsebini teh pogovor sploh, da ne pišem – še malo pa bi si izmenjale kuharske recepte), vsakič sem ji dala 50 evrov (računa nisem nikoli dobila) in ko je bilo osem srečanj, kot je bilo sprva dogovorjeno mimo in bi bilo treba posredovati tri telefonske številke mi reče, da naj si vzamem čas za sebe in pokličem kdaj jeseni (bila je pomlad). Jeseni sem jo potem klicala, da naj izpolni, kar je obljubljala – da mi da tri telefonske številke. Sprva se je oglasila in se začudila, če si še nisem našla partnerja, potem sem jo še trikrat klicala da naj bi, da te tri številke pa se ni več oglašala.
Še vedno me je sram, da sem se bila tako naivna in nasedla tej ženski.
Tudi jaz sem si iskala partnerja preko neta, se srečavala z moškimi čez 30 – a pri vseh je bilo enako – spila sva kavico potem pa je odfrčal…sprva sem se spraševala, če je z mano kaj narobe, potem pa sem si dejala, da je pač to ta starejša generacija čez 30, ki verjetno sploh ne išče partnerstvo, ampak so jim ta srečanja zgolj del družabnega življenja. Z nekaterimi bi se še srečala a ni bilo nikakršnega interesa.
Po mojih izkušnjah sodeč – moški, stari čez 30 let in na netu – ne iščejo partnerstvo.
Če se pa tu in tam najde kdo, ki išče partnerstvo pa toliko boljše – a teh je peščica.