Najdi forum

Žena po izletu raje v gostilno kot domov

Pozdravljeni,

Rad bi slišal še kakšno mnenje glede tega, da vidim ali pretiravam ali ne?

 

No, žena je bila včeraj z avtobusom na službenem izletu po Sloveniji, vrnili so se domov ob 21. Uri, tako vsaj pravi. Jaz doma z dvema otrokoma in jo čakamo, ker smo bili zmenjeni, da jo še otroci vidijo preden zaspijo. Doma bi naj bila pred deveto zvečer. Ob desetih zvečer jo kličem, ker me skrbi, če je vse ok, ona dvigne telefon in slišim v ozadju glasove, galama, gostilna pač. Jo vprašam ja kje pa si, ja s sodelavci smo še “skočili” na eno pijačo. Seveda mi ne paše ji pravim, pa čakamo te, pogrešam/o te, da te vidimo, pa da gremo spat. Pravi čakam, da še en sodelavec spije in ga peljem domov!?!?

Pride domov ji pravim rahlo razburjen, kak se pa dogaja, kaj se greš, ker celi dan ste bili skupaj na izletu, v sluzbi ste skupaj (prejšnji teden so delali vsak dan prireditve/dogodke v službi in je hodila pozno domov), pa pravim koliko pa vas je na tej pijači in pravi, jaz in trije sodelavci (v kolektivu jih je cca 40).

 

Stvar pa je v tem, da sem jaz prišel iz tujine v sredo, ker sem bil službeno odsoten 6 dni in sem pogrešal svoja dva otroka in ženo. In ji pravim že iz tujine pogrešam vas, komaj čakam, da pridem domov in smo skupaj. Je pa še ena situacija zaradi katere sem malo občutljiv sedaj in sicer, dva moja kolega sta umrla za infarktom v zadnjih dveh mesecih, zadaj so ostali mali otroci in vdove in mi je prišlo to do živega. Pogrešam ženo in otroke, ker sem tudi sam izgubil očeta ko mi je bilo 12 let.

 

Potem naredim malo drame, ker me je prizadelo in užalilo v smislu, mene ni bilo 5 dni, pridem domov žena polno obveznosti v službi še dodatnih pet dni, ni časa za naju za družino (razumem služba obveznosti), a da potem greš na izlet, prideš na parkirišče z avtobusom kjer imaš avto, doma te čakajo otroci in mož, ti pa brez skrbi v gostilno s sodelavci, s katerimi si cel dan na izletu. Pa prizna, da so bili sodelavci rahlo vinjeni. No, potem po telefonskem klicu je spakirala in prišla domov. Ta drug sodelavec, katerega je čakala, da ga pelje domov pa je potem ostal tam, ker je imel prevoz (pred tem pa ne?!?!)

Zdaj pa mi pravi, da pretiravam in delam iz muhe slona.

 

Vsak ima svoj pogled na situacijo, a da slišim mali druga mnenja, ali pretiravam ali ne?

 

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

New Report

Close