Najdi forum

Pozdravljeni,

na vas se obračam s problemom, ki ga imava z ženo in se vleče že vso najino zvezo. Skupaj sva šest let in imava eno leto starega otroka. Dobro se razumeva in imava se rada. Težava je, da žena ne more doživeti orgazma.

Ne gre za to, da ji ni do seksa. Rada ima nežnosti in dotike, normalno se vzburi, ne pride pa do konca. Malo pred koncem se naenkrat ustavi. Zelo se trudim, prebral sem precej o spolnih tehnikah, a ne odkrijem, kaj je narobe.

Pred njo sem imel že eno daljšo zvezo, kjer ni bilo nobenih takšnih težav. Mislim, da se sam bolj obremenjujem kot žena. Pravi, da je tudi tako dobro in da me ima rada. Mene pa žre, ker z mano ne doživi takega užitka, kot bi ga lahko.

Ko sva se spoznala, je bila precej zadržana. Bil sem pozoren in nežen in postopoma se je odprla. Še vedno ji je nelagodno govoriti o seksu. Sama nikoli nič ne reče. Če jo vprašam, odgovarja le z ja in ne.

Drugače je vse v redu in ona je ženska, s katero si želim preživeti življenje. Uživava v starševstvu in želiva si še otrok. Še vedno upam, da bova rešila tudi problem v najinem spolnem življenju, a ne vem več, kaj lahko še storim.

Prosim za nasvet ker vse to že malo vpliva na mojo samozavest in ne prenesem misli ali rabi večjega

K.

Če imaš vsaj 12 cm je že povprečje, jebemti obsedenost s porniči….

In ne, nisi ti problem, ampak je njena psiha. Se isto zgodi, če jo oralno zadovoljiš? Verjetno ja, tako da sam k*** nima veze.

Kupi ji kakšne japonske kroglice ipd., oziroma naj sama raziskuje svoje telo in masturbira, da ji prvo pride na takšen način. Ne moreš rešiti nečesa, kar ni v osnovi tvoj problem. Četudi si še tako želiš

Mislim da se vedno prestraši pred orgassmom in da psihično ne upa da jo ne bi preplavilo (cerebralnost). Po poklicu je pravnica in ima prekomerno razvit racio/možgan. To sem rekonstruiral na pamet kot bi opazoval en oblak in ugotavljal od kod prihaja. Vse kar reče je: ne vem kaj mi paše, ne vem kaj, ne, ja, vse je ok.

Kakšne so otroške travme?

Je bila slučajno zlorabljana ipd. Očitno hoče imeti vse pod kontrolo. To ni racio um, v bistvu se pretvarja, da je nekaj kar  ni, zato pa ne more biti sproščena. Dejansko kar vidiš, je samo simptom, kaj pa se dejansko skriva v ozadju. Terapija?

Vibrator. Če z vibratorjem ne bo, potem bo pa težka. Saj se fa ea super uporabljat ned sexon

New Report

Close