zelva
Ti pa nujno preveri če ti kaj v glavi manjka !
Nič ji ne manjka če pa si ti taka znanstvenica za želve , pa bi mogla vedeti ko se pričenja zima in so dnevi vedno krajši takrat se želva sama začne umirjat in pripravljati na zimsko spanje ….. ko želvo daš na spanje takrat mora nekaj dni pred spanjem stradat da si sčisti črevesa …..želvo pa daš takrat spat ko je pripravljena to pa opaziš takrat ko samo spi in nič kaj dosti ne je.
Boljše , da na forumih ne komentiraš zadev o katerih nimaš pojma !
Ti pa si nujno poguglaj še danes ne jutri , kako se obnaša do oseb , ki še jih ne poznaš !
Veš kaj ti , ti meni ne boš pravla kako in kaj , jaz vem kdaj gredo želve na zimsko spanje in kako se to dela, ker je že moja želva prezimila 2 krat . če pa maš ti želvo imaš oz. bi jo mela je oz.bi že poginla od tvoje nesramnosti .aja pa jaz nimam nobenega problema z želvo tak da ….
Jaz pa sem vprašala kateri mesec je najbolj primeren , da gre želva spat . Ampak ti očitno nimaš tolko v glavi , da bi normalno odgovarjala na vprašanja ,ker če še nisi opazla ni to forum za kreganje ampak za to da či ti kaj ni jasno oz. želiš želvam izboljšati življenje vprašaš ……
Će pa imaš kakršne probleme oz. se hočeš kregat pa se ne moreš po forumih za živali kregat tak da kar ŠUTNI !
In ne zajebavaj ljudi !
[code]
čArLi In TaDeJa
Re: zelva
24.10.12 17:47
Veš kaj ti , ti meni ne boš pravla kako in kaj , jaz vem kdaj gredo želve na zimsko spanje in kako se to dela, ker je že moja želva prezimila 2 krat . če pa maš ti želvo imaš oz. bi jo mela je oz.bi že poginla od tvoje nesramnosti .aja pa jaz nimam nobenega problema z želvo tak da ….
Jaz pa sem vprašala kateri mesec je najbolj primeren , da gre želva spat . Ampak ti očitno nimaš tolko v glavi , da bi normalno odgovarjala na vprašanja ,ker če še nisi opazla ni to forum za kreganje ampak za to da či ti kaj ni jasno oz. želiš želvam izboljšati življenje vprašaš ……
Će pa imaš kakršne probleme oz. se hočeš kregat pa se ne moreš po forumih za živali kregat tak da kar ŠUTNI !
In ne zajebavaj ljudi !
[/code]
Želvo je najbolje dat spat konec oktobra oz. začetek novembra. Drugače pa … imate želvo vzunaj? če bo spala vzunaj, bo šla spat takrat ko bo zahladilo. Naš je že šel spat samo se je po enem tednu zbudil saj je postalo spet toplo. Čez kakšen dan bo spet šel spat.
PeAcE hvala za odgovor !
Jaz sem zdaj dala želvo spat in se je zakopala . Pozanimala sem se in so rekli , da je to čist normalno ,
da ko malo zahladi se želva umirja in nič ne je in samo spi .
Yo_ ti pa prosim ne odgovarjaj , ker je mene PeAcE vprašala in ti sploh ne veš kako imam jaz želvo .
Še enkrat hvala za prijazen odgovor PeAcE .!
Podarim želvo po imenu Luna. Zraven podarjam tudi akvarij z filtrom…
Če bi jo kdo rad imel mi prosim piši na mail: [email protected]