Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Želodec

Želodec

Spoštovani,

imam vprašanje v zvezi z zdravljenjem želodčnih težav. Občasno imam težave v predelu želodca. Težave se kažejo kot bolečine in krči v želodcu, spahovanje a ne po kislem, tiščanje – občutek polnosti ter plini v črevesju. Ko ležim, teh težav ne občutim. Stara sem 36 let in se primerno prehranjujem, na jedilniku je veliko sadja in zelenjave. Ali se da te težave oz. obolenje odpraviti s homeopatijo?

Prijazen pozdrav.

Nika

Pozdravljeni
nejverjetneje se da tovrstne težave povsem pozdraviti s homeopatijo. Priporočam!

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Pozdravljeni!

Pred kratkim so mi z gastroskopijo in histologijo postavili naslednje diagnoze: drsna hiatus hernia, nespecifični gastritis, ezofagitis LAA, enteritis; histologija: kronična obilna huda atrofija želodca. Težave z želodcem imam že iz otroštva, me pa zanima, če se to stanje da popraviti s homeopatijo.
Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Pozdravljeni,
želodčna problematika je homeopatskemu zdravljenju ponavadi dobro dostopna, tako da je moj odgovor podoben prejšnjem – najverjetneje je možno vaše težave s homeopatijo pozdraviti, če pa ne v polnosti pozdraviti, pa zagotovo omiliti. Namreč, kadar so organi tkivno spremenjeni oziroma okvarjeni, je homeopatsko zdravljenje lahko tudi neuspešno. Koliko vaša “huda atrofija želodčne sluznice” spada v to kategorijo, ne vem. Treba je poskusiti z zdravljenjem in ko se vidi odgovor organizma na zdravljenje, lahko kaj več rečemo o (i)reverzibilnosti okvare.
Zdravljenje traja glede na težave različno dolgo, velik vpliv na potrebno dolžino zdravljenja pa ima zgodovina težav. Dalj, ko trajajo, dalj časa potrebujemo za zdravljenje. V vašem primeru lahko z gotovostjo računate na zdravljenje, daljše od enega leta.
Na vašem mestu bi zagotovo poskusil z resnim homeopatskim zdravljenjem pri zdravniku homeopatu, potem pa boste videli, kje ste in kako gre zdravljenje.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Pozdravljeni!
Že dve leti nazaj so mi ugotovili prisotnost bakterije Helicobacter Pylori. Od takrat sem že štirikrat
jemala antibiotike, z gastroskopijo so mi odvzeli vzorce, testirali in ugotovili katere antibiotike je
potrebno jemati. Žal, tudi to neuspešno. Kljub vsem zdravilom, tudi domačim (čaji…)imam stalne težave, bolečine oz. krče v predelu popka in tudi nižje, bolečina se seli. Zdravniki so rekli, da je bakterija resistentna, zato res ne vem,kaj mi še preostane….

Prosim, če mi lahko kaj svetujete, oz. če pride v poštev homeopatsko zdravljenje in kakšni so
približno stroški zdravljenja.

Hvala in lep pozdrav!

Pozdravljeni,
skoraj zagotovo se da vaše težave s pomočjo homeopatije pozdraviti. Treba pa je poiskati pravo zdravilo oz. njih zaporedje, to pa le zaupajte izkušenemu zdravniku homeopatu. Cena tovrstnega zdravljenja je v Sloveniji približno evro na dan, pri kakšnem nekaj več, pri drugem nekaj manj. Sicer pa so konkretni ceniki na spletnih straneh vseh slovenskih zdravnikov homeopatov.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close