Najdi forum

Želodčne težave ???

Lep pozdrav Sem star 38 let
Mene pa zanima nevem koko naj začnem pred kako eno dobro leto se je začelo umrl mi je oče nato še brat začele so se mi razno razne bolečine vedno sem mislil da je tudi pri meni najhujše.Odpravil sem se k dokturju kateri me je tudi takoj sprejel napravil mi je celotni krvni preglet EKG ker sem imel vedno neko stisko v prsih naja nato me je odpravil k psihijatru ta mi je napisal takoj antideresive ki sem jih probal jemati ampak po enem tednu prekinil zaradi stranskih ucinkov spet sem obiskal doktorja ta mi je rekel da jih moram jemati ampak jas sem rekel da nebom na nato sem en čas živel tako naprej in spet sem bil pri dokturju zaradi želodčnih težav ampak moj doktor je rekel das sem depresivno bolan da mi nemore drugače pomagat in da moram jemati antiepresive ki jih pa nočem na nato mi je napisal napotnico na Ultra Zvok vse oki Želodec nobenih znakov trebušna slinavka oki prostata oki v bistvu vse v mejah normale potem se mi je stanje izboljšalo zdaj po kakem pol leta imam spet probleme z želodcem in kislino bolečin nimam ampak ko imam kislino me peče v redelu zelodca v levi strani rebra apetit imam z težo tudi oki odvajenje tudi ampak tu in tam se mi je kislina pri spanju dvignila v usta bilo je neugodno šel sem v apoteko tam sem dobil tablete Nolpaza in rutacid zdaj jemlem 2 tedna nolpazo stanje je skoraj oki ampak mam pa vrašanje levo pod rebri ni bolečina neko nelagodje se mi pojavlja. In spet problem, spet sem tam spet mislim samo na naj hujše vsi drugi prijatelji znanci mi priporočajo da naj ne mislim na najhujše ker to prihaja vse od stresa in depresije in da Ultra zvok mi je pokazal da je vse oki in doktor je rekel da se nimam kaj sekirat da sem zdrav jaz pa neve komu kaj naj verjamem Kaj pa mislite vi mi lahko date kakšno pobudo ali odgovor ali je vse vredu ali se pa naj naprej sikiram prosim za vaš odgovor Lep Pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close