Najdi forum

Želodčne težave ???

Lep pozdrav Sem star 38 let
Mene pa zanima nevem koko naj začnem pred kako eno dobro leto se je začelo umrl mi je oče nato še brat začele so se mi razno razne bolečine vedno sem mislil da je tudi pri meni najhujše.Odpravil sem se k dokturju kateri me je tudi takoj sprejel napravil mi je celotni krvni preglet EKG ker sem imel vedno neko stisko v prsih naja nato me je odpravil k psihijatru ta mi je napisal takoj antideresive ki sem jih probal jemati ampak po enem tednu prekinil zaradi stranskih ucinkov spet sem obiskal doktorja ta mi je rekel da jih moram jemati ampak jas sem rekel da nebom na nato sem en čas živel tako naprej in spet sem bil pri dokturju zaradi želodčnih težav ampak moj doktor je rekel das sem depresivno bolan da mi nemore drugače pomagat in da moram jemati antiepresive ki jih pa nočem na nato mi je napisal napotnico na Ultra Zvok vse oki Želodec nobenih znakov trebušna slinavka oki prostata oki v bistvu vse v mejah normale potem se mi je stanje izboljšalo zdaj po kakem pol leta imam spet probleme z želodcem in kislino bolečin nimam ampak ko imam kislino me peče v redelu zelodca v levi strani rebra apetit imam z težo tudi oki odvajenje tudi ampak tu in tam se mi je kislina pri spanju dvignila v usta bilo je neugodno šel sem v apoteko tam sem dobil tablete Nolpaza in rutacid zdaj jemlem 2 tedna nolpazo stanje je skoraj oki ampak mam pa vrašanje levo pod rebri ni bolečina neko nelagodje se mi pojavlja. In spet problem, spet sem tam spet mislim samo na naj hujše vsi drugi prijatelji znanci mi priporočajo da naj ne mislim na najhujše ker to prihaja vse od stresa in depresije in da Ultra zvok mi je pokazal da je vse oki in doktor je rekel da se nimam kaj sekirat da sem zdrav jaz pa neve komu kaj naj verjamem Kaj pa mislite vi mi lahko date kakšno pobudo ali odgovor ali je vse vredu ali se pa naj naprej sikiram prosim za vaš odgovor Lep Pozdrav

Dragi Alfi!

Izvor vasih zelodcnih tezav je vsekakor potrebno iskati v emocijah! V enem letu ste sli skozi izjemne stresne situacije, ki so porusile vaso fiziolosko, kognitivno in emocionalno ravnovesje!

Predlagam, da se odpravite do dobrega zdravilca, ki zdravi po tradicionalni kitajski medicini! Spremenite prehrambene navade, izogibajte se mastni, prazeni, zacinjeni in surovi prehrani. Zacnite se redno gibati. Vsak dan pojdite, vsaj za 15 minut, ven na hiter sprehod, tudi ce je zelo hladno (dobro se oblecite, dajte si sal okrog ust…), dezevno ali se vam enostavno ne da, ker ste preutrjeni! Naj bo 15 minuten sprehod vasa nova navada!

Najbolj pomembno od vsega pa je, da se poiscete pomoc v tradicionalni kitajski medicini!

Zelim vam vse dobro!

Mag. Jadranka Perl --- "Be still like a mountain and flow like a great river." - Lao Tzu

Še enkrat zdravo hvala vam za vaš hitri odgovor vašo mnenje mi pomeni kar veliko res pa imete da se moam gibat že kar 3 leta sem se v bistvu zapustil tehtal sem kar približno 78 kg zdaj pa 97 pučutim se pa res kot da bi me vlak povozil včasih se tudi vprašam kjer so tisti časi ko sem se še dobro počutil pogrešam to pa še enkrat res je to da to vse lahko vpliva na psiho ali pa je možna kaka druga bolezen saj veste kaj mislim rad bi spravil te bedarije iz mojih misli.
Np kaj mi pa lahko pomaga kitajska medicinia sem za vse odprt samo das se bom spet dobro počuti že ženo se samo kregava da se nič ne ukvarjam z otrokoma in da sem samo v sebe zaprt zdaj pa samo še eno vrašanje koliko ste si sigurni na mojo situacijo dan ni kaj hujšega vem da je res noro vrašanje ampak mislim da mi veliko pomen vaš odovor.

Lp

Ne vem kaj mislite s tem: “…da je kaj hujsega.”

Prepricana sem, da vam bodo z akupunkturo lahko zelo pomagali, vas pomirili in vzpostavili ravnovesje v telesu, ki se je porusilo.

Seveda pa boste morali sodelovati tudi sami, pripravljeni morate biti na nekaj sprememb pri prehrani in gibanju.

Vse dobro!

Mag. Jadranka Perl --- "Be still like a mountain and flow like a great river." - Lao Tzu

Zdravo naja vprašali ste me kaj mislim na hujšega vedno sem mislil ali mislim da imam raka ampak vsi kot doktor prijatelji psiholog vsi mi rečejo da je vse vredu z mano ampak moja trmasta glava misli vedno najhujše.
Js se vam zahvaljujem za vaše odgovore res mi pomenijo vaši odgovori dosti in uporabljal jih bom tudi.

Lp

Lep pozdrav prosim vas če mi daste prosim dobre nasvete in kaj menite na mojo predzadnjo vrašanje o mojih mislih. Ne vem kaj mislite s tem: “…da je kaj hujsega.” saj veste zdaj kajh mislim ne uporablljam rad te besede uporabljam že tudi vaš nasvet grem vsak dan na sprehod naja zdaj je res mrzlo ampak se tu potrudim pri takem vremenu, želim vam vse najboljse in hvala

Lp

Dragi Alfi!

Kot razumem ste imeli kar nekaj preiskav glede zelodca in vse je b.p.

Nehajte se obremenjevati in strasiti samega sebe! Saj veste, da se nam ponavadi zgodi tisto cemur posvecamo veliko pozornosti. Ce boste neprestano v skrbeh, boste res zboleli!

Pojdite do dobrega akupunkturista, ki vam bo pomagal tudi na energetskem podrocju in vam, seveda z vaso pomocjo, vzpostavil ravnotezje.

Kadarkoli se boste zalotili, da razmisljate o bolezni ali vas je strah, vas skrbi, se ustavite – tako po vojasko – in se vprasajte: “Dobro, Alfi kaj bi rad?” Potem si odgovorite na vprasanje: “Rad bi bil zdrav, rad bi se dobro pocutil, rad bi sel na ples…”

Ne tratite casa in energije s tem cesa ne bi radi! Osredotocite se na kaj bi radi! Odgovor: “Rad bi, da me ne bi bolelo!” je napacen odgovor!!! Odgovor: “Rad bi, da sem zdrav in da se dobro pocutim!” je pravi odgovor.

OK? 🙂 (:

Vse dobro! Vesela sem, da hodite redno na sprehode!

Hvala vam lepa za vaše nasvete

Lep Pozdrav

Imela sem zelo podobne težave. Potrebno je veliko pozitivnioh misli. meni so pomagale tudi mnoge knjige. Pojdite v knjižnic. drug nasvet je v rožci, ki se ji pravi urhovka. Ima več imen. Jaz jo imam vedno za zalogi . Težave z želodcem so izginile. Občasno se pojavijo, vendar ne za dolgo. Vsako jutro na tešče 1 skodelico tega čaja in 100 % deluje. Meni nobena zdravila niso pomagala. Nič vrste antibiotikov na enkrata…. Hudo. Pa je bilo spet isto. Urhovka meni pomaga. In še marsikomu, ki ga poznam. Srečno !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close