Najdi forum

ZELO POMEMBNO

Pozdravljeni

Rada bi vam povedala, da v nemškem jeziku obstaja ena knjiga, ki jo ravnokar berem, z naslovom STOP KREBS MS AIDS Eine neue Ganzheilmethode, napisala Halima Neumann. Knjiga v glavnem opisuje, da so zgoraj navedeni bolniki “zakisani”, tisti ki imajo alergije, dermatitis, MS, aids, rak; imajo tudi kandido. Vse to se da odpraviti z dieto in to z bazično prehrano, ker smo mi absolutno “zakisani” (zakisanosti in kandide uradna medicina ne obravnava, temveč homeopati). Jedli naj bi vso zelenjavo dušeno s čebulo, za zraven pa v vodi čez noč namočeno ajdovo kašo, proseno kašo, amarant in kvinojo, dobimo v zeliščnih lekarnah . Od sadja jemo kuhano jabolko, avokado. Zelenjava, ki naj bi jo jedli, naj bi se dušila največ 15 min zaradi surovin, enako naj ne bi predolgo kuhali kaše…Kasneje, ko se počutimo boljše, dodamo lahko tej dieti krompir, koruzo, kostanj. Na taki dieti vztrajamo, dokler nam ni boljše. Lahko poskusite kasneje s surovim kozjim mlekom, kislim mlekom, če vam odgovarja. Vsa ostala hrana, ki ni bazična, na začetku diete odpade. Dodajamo si algo spirulino, ki tudi uravnava sladkor v krvi in odvisnost od sladkorja in drugega, prečiščuje telo strupov, dodajamo pa si tudi C vitamin, kalij, kalcij, magnezij.
No, pa veselo na delo!

lep pozdrav

Graciela

Nisem prepričan, da to ravno drži, namreč, pri kandidi naj bi bil v bistvu problem v bazičnosti. Zato je meni bioenergetik svetoval kislo zelje, ki je sicer stanje malce popravilo, resno izboljšanje pa se je začelo z radikalno spremembo prehranjevalnih navad.

Pozdravljen Rachek

Saj kislo zelje vpliva bazično, tudi npr. limona, čeprav je kisla. Kislo zelje vsebuje naravne bakterije, kot so laktobacilusi, ki pomagajo pri odpravi glivic.
Pri kandidi uživamo kislo sadje, ki lahko vpliva bazično ali vsebuje zelo malo sladkorja. No, saj prej tudi jaz tega nisem razumela, napisala sem to, kar sem prebrala v knjigi.

Graciela

Nič hudega, tudi jaz ne razumem čisto dobro! 🙂

kako si lahko pripraviš okusno kašo (ajda, proso)? A se da okusno pripravit tudi za hladno jed – npr. za v službo? Tako zelo mi manjkajo ogljikovi hidrati in se bojim, da se ne bom pregrešila zaradi tega.

New Report

Close