Zelo perec problem…
Zdravo
Imam problem: Ob potegu kožice čez glavico penisa v erekciji, me glavica zaboli, ker je kožica premalo široka in mi stisne glavico , dokler ne spravim čez. Ko pa je ob erekciji kožica čez penis, mi po nekaj časa rata glavica bolj rdeča, ob zgornjem robu celo plavo-violična?? Verjetno zato, ker je glavica preveč stisnjena?
Sedaj nevem, ali so naredili napako in bi morali obrezati kožico?
Ob normalen stanju penisa me ne zaboli ko potegnem kožico čez glavico.
Star sem 17 let.
Prosim, pomagajte
Janko
Verjetno gre za fimozo. Obišči zdravnika. Ponavadi je potrebna neboleča operacija.
LP
Obišči zdravnika
Kar je rekel Jack. Zdravnik pa bo določil ali bo naredil popolno cirkumzijo ali le delno. Res zberi pogum in obišči zdravnika. Si še v fazi razvoja in stvar ima lahko daljnosežne posledice.
lp,
Brez panike! Pojdi k zdravniku in poseg bo hitro opravljen. Pa ne bo ti veliko manjkalo. Ce pa bos odlasal, bodo res lahko posledice. Vcasih se zgodi, da fimoza obstaja samo v erekciji, tako da to razlozi zdravniku. Naj te potolazim, da je pri obrezanih manj raka penisa! V Ameriki so se zato odlocili, da obrezejo vse fantke dojencke.
Pritrjujem odgovorom drugih, vendar bi te rad opozoril, da v primeru spremenjene barve glavice – pomodrelosti in da kožice ne moreš spraviti nazaj odideš nemudoma k zdravniku, ker zaradi preprečenega krvotoka lahko ogorziš glavico.
Janko Kersnik
Najlepsa hvala za odgovore…
Se nekaj je vmes -> Moj osebni zdravnik je moja mama…
Meni je zelo nerodno.. Mogoce nekomu drugemu ne bi bilo, ampak meni je.
Mislim, da bi se odpravil k zdravniku ze dosti prej, ce ne bi bilo te ovire.
Ali obstaja mogoce se kaksna druga resitev? Mocno upam da obstaja:)
LP
Ne obstaja pa nehi cincat pa se sprav DANES! Tud js sem dal to skos, so what? Gres v bolnico, mal v narkozo pa si doma cez 1 dan… pa happy za celo zivljenje.
Dans pejd drugac si sleva 🙂
jst mislim da morajo bit pol tut kake bolecine, ker glavca je pa ja obcutljiva.
Ce te obrezejo, mislim da te ful obrezejo, tko da jo mas skos na svobodi?
ok, sej bi sou
sam nevem kam nej grem,.. do moje matke glih nebi sou..
morm najprej na en pregled da ugotovijo da morjo narest.. pol pa sele v bolnco ani tko?
kam nej grem na ta pregled.. pa se enrkat.. nebi sou do mame
Jest mam zdej isti problem… no razn mame!
Si sel potem a se vedno cakas?
Jest sm sou do zdravnika in zdej cakam k so mi dal datum!
A kdo ve kako to sploh zgleda pa kolk casa si tm v bolnci?
A kej boli?(kolk casa po posegu)
Forum je zaprt za komentiranje.