Najdi forum

Pozdravljeni dr. Sergey Fedorov!!

Imam naslednje probleme. Že približno en mesec občutim bolečine v trtici, brez, da bi se kakor koli bil udaril vanjo! Boli me tudi v predelu križa, pri tem že nekaj mesecev v tem predelu občutim pokanje, če imam ”srečo” me začne boleti še v levem kolku. Pri uriniranju me grozno boli v levem spodnjem delu trebuha, pri veliki potrebi pa me grozno boli trtica. Kaj mislite, da bi to lahko bilo! Grozno me že boli in to že težko prenašam! Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem!!

Lp

Domen

Pozdravljeni,

da, navajate dokaj specifične simptome. Tudi sam na podlagi vašega opisa težko ugotovim vzrok; morda gre za mehur, sečevod, danko, draženje žvčnega pleteža v predelu križa in še marsikaj drugega. Lahko, da gre za precej resen problem, zato vam priporočam, da se čim prej oglasite pri splošnem zdravniku, ki naj vas napoti na nadaljnje preiskave.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close