zelo nemiren dojencek
Spostovani!
Rada bi vam zastavila vprasanje, glede moje hcerkice, ki je stara 5 mesecev in ima veliko tezavic, nekaj od teh ze od rojstva.
Rojena je bila 4 dni cez rok, z umetnimi popadki (sprozen porod zaradi mojega povisanega pritiska), normalen porod. Bila je kar zlatenicna, tako, da sva bili v bolnici slab teden.
Ze od rojstva je zelo nemiren otrok. Dojile sva se samo 6 tednov, ker je imela zelo mocne krce in sem vmes poizkusila s prilagojenim mlekom, ce bi bilo kaj bolje, od takrat naprej pa pri meni ni vec hotela piti. Trudila sem se kar nekaj casa, vendar ni slo. Ker je imela zelo mocne krce, sva obiskali ze homeopata dr. Hribernika, ki pa je takrat dal kapljice meni, vendar je bilo po njih se veliko slabse (sva se se dojile). Zdravljenja pri njem potem zal nisem mogla vec nadaljevati. Za krce sem potem dobila v Trstu homeopatske kapljice (colikind) in so ji kar pomagale. Krcev je bilo veliko manj. Te granulice ji se zdaj dajem, ker se mi zdi, da ce jih ne dobi, je veliko slabse.
Ze od rojstva ima tudi refluks in mocno poliva. Ker pa na tezi kar normalno pridobiva, nisva sli na nadaljne preiskave glede tega.
Hodiva tudi na nevrofizioterapijo, ker se mocno uslocuje v lok. Ko ji kaj ni vsec, se mocno usloci nazaj in joka. Napredujeva zelo pocasi.
Je zelo custvena, hitro se smeji in hitro tudi joka. Pediater pravi, da ji hipersenzibilna in da je to njen karakter. Je tudi zelo obcutljiva na dotik.
Cez dan zelo malo spi, le v vozicku. Doma je zelo nemirna, stalno se preteguje, ima mocne vetrove in ne more zaspati. Takoj, ko jo odlozis, se zbudi in joka. Se v spanje se preteguje naprej, nazaj in stoka.Ponoci pa kar lepo spi, le enkrat jo nahranim. Problem je predno zaspi.
Malo me ze skrbi ta njen nemir in me zanima, ce mislite, da bi se dalo glede tega kaj urediti? Pozdraviti??
Najlepsa hvala za vas odgovor!
Lep dan se naprej!
Ornela
Krči in vetrovi so ponavadi znak, da dojenček ne prenaša nekega živila (ki ga poje mama in ga otrok dobi preko mleka). To lahko vodi k vsem simptomom, ki ste jih opisali. Svoje lahko prispevajo še podedovani strupi od mame.
Lahko vam samo svetujem, da naredite test pri terapevtu za bioresonanco (v Sloveniji jih je že kar nekaj), saj vam uradni alergijski testi ne bodo pomagali (ne morejo določiti alergije tipa IV).
LP