Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? ZELO DOBER GINEKOLOG – dr. Barbič!!!

ZELO DOBER GINEKOLOG – dr. Barbič!!!

Mislim, da si eno velikoooooo pohvalo na netu zasluži tudi odličen ginekolog in operater z Ginekološke klinike v Ljubljani, dr. Matija BARBIČ!!! Ko se pogovarjam med čakanjem na pregled z ostalimi njegovimi pacientkami, so vse zelo zadovoljne z njim. Menda bi vse, ki čakajo na operacijo, rade, da jih operira prav on – dr. Barbič!

Se strinjam z ugotovitvijo, da je zelo dober!

Tut jest se strinjam!

Super je slišati take pohvale. Zanima me kako se pride do njega /samoplačniško ali koncesija/?

Hvala in LP

Di

Adjam
11.3.2009
Tudi sama sem spoznala delo in način dela dr.Barbiča. Moram vam povedati, da mi je bilo zaradi njegove prisotnosti, prijaznosti, strokovnosti,dredvsem pa občutka posvečanja pacientu…lažje preživeti dober mesec v bolnišnici. Vse pohvale za njegov odnos do pacientov. PS, do njega se pride v samoplačniški ambulanti v Leonišču. LP

Na žalost sem bila tudi sama primorana poiskati pomoč na Ginekološki kliniki. Ob menjavi dežurnih zdravnikov pozornosti do vseh pacientov si je edini zares vzel čas za pogovor. Zaradi takih kot je dr. Barbič še verjamem tako v strokovnost kot človeški odnos do pacientov.

Najboljši zdravnik kar jih poznam…izjemen prav v vseh pogledih od strokovnosti, predanosti delu, prijaznosti….Dr. Matija Barbič hvala vam

Mene samo zanima nekaj. Koliko je samoplačniški pregled pri imenovanemu dr. Barbiču?
Hvala vam in lp,

Pozdravljeni

g. dr. Barbič je dr. z veliko začetnico.

New Report

Close