meni so vrnili denar, prav tako pa tudi top shop, baje je podjetje Studio Moderna, ker sem probal s temi preparati za hujšanje in smo jih naročil čist preveč, za nekej mesecev
http://www.wellneo.si/hujsanje/
Pozdravljeni!
Dne 17/5 -2013 sem kupil privas 2 šsteklenički Dreinaslima.Takoj po prevzetju sem doživel prvo razočaranje,saj je ena steklenička bila do polovice prazna.Po klicanju v Pomurje so mi dekleta obljubila novo stekleničko,staro da naj obdržim.Pa sem čakal i je minil teden,pa nič.Pa ponovni klic.Ista zgodba.To sem ponovil štirikrat dosedaj pa še vedno nič.Ko zahtevaš odgovornega pa dama vrže slušalko vedno dol.Včasih so bili v tistih krajih pošteni ljudje.
Če tokrat nebo prišla polna steklenička te opojnosti bom po vseh mogočih straneh to objavljal dokler se nebo kdo zbudil,ali pa padla prodaja.Številka mojga računa je 12-109453.Lep pozdrav Ivan
Očitno je podjetje Servis vizija doo registrirano za prevaro in služi zelo dobro: 176.000 €. preverljiv podatek na Bizi.si. Direktorja sta tujca: Meunier Patric, Rene Georges. Dejansko delata brez zaposlenih, osebe, ki se javljajo na telefon so verjetno prek študent servisa. Tržna inšpekcija pa očitno ne dela.
Tudi mene so prevarali. Naročila sem sadike jagode – hibridne 5 kom za 14,90€, dobila pa paket (ki ga je na žalost prevzela tašča) z 10 jagodami za ceno 27€.
Po klicu na številko kjer sem le te naročila sem naletela na strašno neprijaznost in odgovor: “Ja kaj pa pol, saj mi imamo tako najmanjši paket 10 sadik (kar ni res – reklama v časopisu), jih bote pač komu podarili, če jih ne rabite!” Halooo! Jagode za 27€, pa po njihovo nič takega, jih pač komu daš!!
Še to, naročila sem pri Ideal servis d.o.o., tudi reklamirala, paket sem dobila pa od Servis Vizije iz MS,
na katerem je tel. 08/205 26 86 in se je oglasila točno ista oseba kot prej na tel. 02 614 74 10 (Tamara), ki se je nato izgovarjala, da so klicni center in da delajo za več podjetij in bla bla bla. Na koncu pa rekla, da se ona že ni pogovarjala, da je verjetno bila katera druga, čeprav mi je v prvem tel.pogovoru zatrdila, ker ni hotela povedati svojega imena, da je ona itak edina tam zaposlena!!?
Aja še to. Paket sem prejela kot kuverto z vsebino koreninic jagod. Teža cca 50g. Cena poštnine 5,50€ + str.pl.položnice poštarju!
Torej Ideal servis d.o.o., in Sevis Vizije d.o.o. same prevare in laži – po moje!!
Servis vizije se skriva za poštnim predalom p.p. 385, 2102 Maribor.
Nadlegovanja z njihovimi reklamnimi sporočili in varljivimi nagradami kljub pismenim obvestilom ni konca, ne nasedajte. Smo kontaktirali z nekaterimii “nagrajenci” in noben ni prejel nagrade že tudi potem, ko je bil izžreban. To je nateg.
Pravi naslov firme po podatkih o podjetjih je,
Servis Vizije, družba za trgovino, založništvo in storitve d.o.o.
Lendavska Ulica 11, 9000 Murska Sobota
KDOR ZNA TA ZNA. NAIVNIH PA JE NA TEM SVETU ITAK PREVEČ.
NPR. SREDSTVA ZA HUJŠANJE, EREKCIJO IN PA “ELIKSIRJI MLADOSTI” SO ŽE OD PAMTIVEKA VIR PREVAR. NOR JE EDINO TISTI KI VERJAME DA BO BREZ NAPORA SHUJŠAL, SEKSAL S POMOČJO NEKE KOKAKOLE, ZBIL HOLESTEROL Z NEKO “ČUDEŽNO ŽAVBO”, PRED TEM PA POSPRAVIL TRI KLOBASE IN SE VLEGEL PRED TV, ZATO PA NAROD – KUPUJTE TE ZVARKE IN MAŽICE SVET BO LEPŠI “ZA NEKATERE”.
Smiselni dodatki k prehrani imajo svoje mesto, kadar želimo shujšati, saj lahko proces pospešijo.
Vsekakor pa brez truda in določenih kompromisov pri hrani ne bo šlo – kdor obljublja nasprotno, se laže.
Za spolnost obstajajo tablete (zdravila), ki dejansko učinkujejo, brez da bi se morali potruditi – za hujšanje tega ni.
Podjetja ne poznam, tako da si nisem ustvaril mnenja na pro ne kontra.
Ampak vem pa, da na žalost obstaja veliko trgovcev (predvsem na spletu, kjer ga ne moreš prijeti “za kravatlc” kadar ne držijo svojih obljub)
Glavna značilnost takih prevarantov je, da za svoj produkt trdijo neverejtne stvari, dajejo zraven slike, ki so jih našli nekje na googlu in si izmislijo še nekaj “izjav zadovoljnih kupcev”.
Igrajo seveda na človeško šibkost, obup in željo po tem, da bi na hiter in lahek način prišli do super rezultatov. Če koga kdaj tak oglas dejansko premami, naj dobro premisli, zakaj ima na svetu toliko ljudi težave z odvečno težo, če je pa vendar vse skupaj “tako enostavno.”
Ženi je danes 19.11.2016 prinesel poštar na dom kuverto A4 Servis vizije d.o.o. iz Murske Sobote s odkupom 41 evrov. Ker nisva kaj naročala sva pošiljko zavrnila. Poštar je bil kar malo jezen, potem sem šel malo na internet in prišel na to stran.
Kaj hitro sva ugotovila da s to dejavnostjo še niso končali in so imeli lani prometa kar za okrog 1.400.000,00 evrov ali miljon več kot leta 2014. Učitno jim posel lepo teče, nimajo pa dobenega zaposlenega in pri vsem tem denarju s 1000 evri dobička.
Kje so pa sedaj INŠPEKTORJI, najbrž pri kaki branjevki na tržnici in se prepirajo okoli zeljnate glave.
.
Lepo se imejte in ne nasedajte takim goljufom, Rafael iz Koroške.