Želje
ZDRAVJE JE SREČA, ZDRAVJE JE DOBRA VOLJA, ZDRAVJE JE VARNO ZAVETJE, ZDRAVJE JE NAJBOLJŠI PRIJATELJ….!
Če ga za hip ali za vedno izgubimo, izgubimo vse.
Pa še eno modrost vam bom zaupala: Ena od poti do sreče je tudi v tem, da se ne razburjamo zaradi stvari, ki jih s svojo voljo in močjo ne moremo spremeniti. V prihajajočem letu si prizadevajte doseči zastavljene cilje in uživati v tem, kar imate!
LEP IN MIREN BOŽIČ VSEM FORUMOVCEM!
V prihajajočem letu pa veliko zdravja, dobre volje in drobnih neumnosti, ki naredijo življenje zanimivo in luštno. SREČNO 2008!
Se podpišem pod napisan tekst.
Dodala bi le, dajmo včasih tudi premagati sami sebe z besedami kot so oprosti,žal mi je,hvala,želim ti vse dobro,naj bo to res iskreno.Te besede so marsikomu tujka,ali pa nekakšno ponižanje lastnega ega. Ampak vedite, če so te besede iskrene vam bo v notranjosti lažje. To je nepopisen občutek. Ne bodimo zlobni z nevoščljivostjo ali slabimi željami, to se vse vrača. Ko se zbudimo z nevem kakšno bolečino, rečimo si danes bo prekrasen dan in verjemite da bo res.
Tudi jaz vam vsem želim vse najlepše, najboljše, leto 2008 naj bo pisano po vaših željah.
Vaša tudi
Se pridružujem voščilu..
V prihajajočem letu želim vse zvrhano žlico zdravaja, veselja in smeha.
lp, petra
p.s.
vse dobrote zapisujte v kamen, vse kar vas jezi pa naj razpiha veter …
Tudi jaz se pridružujem naštetim željam – predvsem pa zdravja!
Ladislav.
http://www.pisateljstvo.com
Draga Gabi,
ja, lučke že gorijo v novem domu. Ampak to so lučke sreče v mojih očkah. 🙂 Tako sem navdušena, da kar metuljčke čutim. 🙂 Preselila se še nisva, se bova pa zagotovo konec januarja. Drugo leto bodo svetile pa tudi tiste prave novoletne lučke. 🙂 Pa božično drevesce in vse kar paše zraven. Komaj čakam.
Hvala za odziv, Gabi in vse dobro tebi in tvojim!
Draga Kristina in vsi, ki boste morda le po nakljućju to prebrali..
Kristini v prihajajočem novem 2008 želim še enkrat več od že sedaj jasno vidne ekplozivne energije in moči in predvsem, da ostane enak borec še naprej! Glede drzanja pesti za uresničitev želje po njeni čimprejšnji vselitvi v nov dom in s tem povezanih tudi najbolj skritih želja, sem tu!
Njej in Vsem ostalim bralcem tega foruma želim; da jim zares nikoli ne zmanjka upanja, vere vase, vztrajnosti in poguma. Rad bi bi, da bi vsakogar od vas začnele v življenju spremljati le dobre reči in pozitivne stvari.. V novem 2008 res obilo zdravja, veliko veselja, notranjega miru in zadovoljstva prav vsem! Še posebej pa bi želel dobro misel in željo za vsem najboljšim poslati; IRENI, Aley, Marinki, Petri D, Aneji, Bibi, Vanji, Majdi K, Leji, Deny, Črni mambi, Vrbi, Petru, Vomerju in nasploh vsem, s katerimi sem izmenjal prijazno besedo na tem forumu…
Mir in notranja uglašenost naj vas spremljata v teh prazničnih dneh!
V mozaiku novega leta pa naj se lesketajo le dragulji;ZDRAVJE,SREČA,LJUBEZEN.
Vse kar je bilo slabega naj z novim letom zbledi,
Vse kar je bilo dobrega,naj za vekomaj ostane!
Naj vas vse v miru sreča nežno objame!
ZDRAVO,SREČNO 2008!
Jana
Hvala, Prijatelj! 🙂 Zlati si! In hvala, ker misliš na moje najbolj skrite želje…. Upam, da jih uspem tudi s tvojo pomočjo realizirati. 🙂 .)
Tudi v tej zadnji letošnjo noč,ko bomo doma nazdravili,bo kakšna misel namenjena tudi vsem vam na forumu.Težko je še kaj dodati k tej obilici voščil in dobrih misli-naj se vam v prihajajočem letu izpolni vsaj kakšna drobna želja,vsem obilo zdravja,pozitivne energije in dobre volje pa večini tako ne primanjkuje,tako,da jo boste tudi v prihodnje lahko delili vsem,ki jim je zmanjkalo.Tudi vi ste eden od razlogov,da komaj pričakujem novo leto in se veselim druženja z vami in vsake vaše zmage.
Srečno in zdravo 2008
Skušek Peter
No, pa smo v novem letu. Meni je fino. Imam poln želodček, sem naspana in polna načrtov za naprej. Računam tudi na zdravje in dobro voljo in načrti se morajo uresničiti. 🙂 :)))
Pa vi?
Marinka,
res sem vesel, da si tudi ti pozvonila z zvončkom, s katerim sem sam po srečanju z boleznijo zvonil za vse nas vsak večer. Zdaj zaradi bolečih kolen vse bolj poredko hodim na hrib, vseeno pa sem letos novo leto prvič pričakal pri svetem Vidu in to v zelo prijetni družbi. Že sama pot po zasneženem gozdu je bila prelepa. Z bogatimi kristali ivja na vejah je v soju bakel skromna srednjeveška cerkvica izgledala kot katedrala. Po končani silvesterski maši, smo bili koščka blagoslovljenega kruha in kozarca vina deležni tudi ta veliki grešniki, hehe… Na hribčku sredi gozda, daleč od mestnega hrupa in pokanja petard smo dočakali novo 2008 v res čisto posebni atmosferi; ob zvonenju ta velikega zvona svetega Vida in gledanju ognjemetov v dolini… Zame in za vse moje je bilo to res enkratno doživetje.. Še enkrat veliko zdravja VSEM…
Jože, za katerega Sv. Vida gre? Kje to? Opisal si tako lepo, da bi človek z veseljem preživel takšno novo leto. Zelo lepo in doživeto!
Kristina,
opis se nanaša na Sv. Vida, ki stoji na zadnjem obronku Gorjancev in nadzira vtok Krke v Savo, celo krško-brežiško polje, vse hribe Posavja in dobršen del Zagorja, vključno s osvetljenimi smučišči na Sljemenu nad Zagrebom. Če boš kdaj letovala v Čateških toplicah, si vsekakor še vzami čas za obisk te cerkvice, kot si ga je vzela Marinka.. Verjami, da bo obisk poplacan vsaj z dobrim razpoloženjem, svežim zrakom in lepim pogledom ..
Midva z Marinko se osebno še ne poznavane poznava, čeprav imava nekaj zelo tesnih povezav: oba sva Dolenjca poznih srednjih let, imela sva priblizno primerljivo vrsto in stopnjo malignega melanoma, na tem forumu sva izmenjala kar nekaj postov, operiral naju je isti kirurg in kar je najvažneje oba sva kljub tej osovraženi diagnozi danes še živa.. Jaz bom v tem letu praznoval deseti novi rojstni dan! Marinka pa je bojevnica, ki ima čisto malo manjši staž, me zato prekaša v marsičem.. Če človek prebira ta forum se resno vpraša, kdo je glede raka dejansko šibkejši spol. Po moje so to tisti, ki umrejo brez da bi komur-koli namenili lepo besedo ali koristen nasvet! Se motim?
A to je ta Sv. Vid? :)) Lepo. Sem mislila, da je kje na Gorenjskem. :))
Ja, vidva z Marinko sta res fejst borca. In zanimivo je to, da sem se jaz prvič srečala (virtualno) s teboj, Jože in z Marinko na čisto drugem forumu, če se ne motim, na Starejši so modrejši. Bo držalo? Leta nazaj. Ko sem bila še zdrava. Takrat sem imela čisto drug nick name. :)) No, potem pa nas je borba za življenje povezala na drugem forumu. 🙂
Jože, jaz tudi počasi postajam Dolenjka. :))))) Imam že “potni list”.
Čau!