micika30, 15.08.2008 ob 07:20
se opravičujem že vnaprej ampak za vraga, koliko si stara…3 leta???
Vsakemu otroku se da dopovedat česa se ne sme in ti če imaš res željo shujšat, ne mi govorit, da se ne moreš odpovedat čokoladi, sploh če zdržiš tri dni in se potem nabutaš z njo.Prav spominjaš me na malega otroka…ne morem, ne zmorem, ne znam, ne vem kako..hudiča, ženska,odrasla si in začni oz poskusi si to dopovedat…pa ne kupuj si sladkarij, ker se da brez, verjemi. Imam tudi sama težave s težo, ampak če sem pred meseci rekla sladkarijam ne..je to Ne.nihče drug ne bo tega naredil namesto tebe!!
Pa sorry, ampak tko je…
če se opravičujete že v naprej potem že veste, da dajete butaste totalne nespodbudne odgovore, zato jih raje ne pišite, kot da tako pametnjačite in primerjate situacijo s 3-letnim otrokom. če bi sfet laufal po vaših odgovorih bi bili vsi suhi in nepotrebni pomoči. dejmo no!
Anonimno 9433, 14.07.2022 ob 09:24
če se opravičujete že v naprej potem že veste, da dajete butaste totalne nespodbudne odgovore, zato jih raje ne pišite, kot da tako pametnjačite in primerjate situacijo s 3-letnim otrokom. če bi sfet laufal po vaših odgovorih bi bili vsi suhi in nepotrebni pomoči. dejmo no!
pa še nekaj, pametujete a imate tudi sama probelem s težo! ahahah to je pa vic! upam da set sedaj po 13 letih odkar ste dala ta odgovor bolj pametna v razmišljannu.
Prvo pravilo je to,da ne hodiš do hladilnika in odpiraš vse kar je v njem.
Drugo pravilo, vse je v vaših glavah, ko se ti zalušta jest kar je sladko,slano, kar koli se samo obrneš stran.
Tretje pravilo ne, hodi jest ponoči, ko bi moralo telo počivat.
Četrto pravilo, pij veliko vode, čez celi dan ter jej zdravo,ter se migaj.
To se drži kot pribito in kriza, ki jo ima vsak bo ščasoma šla stran.
lp