Najdi forum

Z dve leti mlajšim fantom sva imela 14- mesecev trajajočo zvezo. Že po pol leta je svojo takratno prijazno prijaznost, potrpežljivost in zaupanje obrni na obratni pol – postal je razdražljiv, nezaupljiv, verbalno agresiven če se nisem za vsako stvar strinjala z njim. Začel se je tudi vtikati v moje finančno stanje in kritiziral nakupe, katere sem v celoti financirala sama. Začel me je sekirati o tem, kaj bi moral kdo od mojih domačih narediti, …itd. Obiski pri mojih prijateljih so izpadli. Letos sva bila na dopustu po njegovih željah (bil je tudi kompromis glede kraja). Od sedmih dni me je dva dni in pol zmerjal in kričal name pred vsemi izletniki v avtobusu. Dogovori so veljali le toliko časa kolikor je spal. Z jutro se je zgodba nadaljevala. Začel mi je spuščati nizke besedne udarce. Takrat sem zavrtela film nazaj in ugotovila, da je nezrela osebost katero sem imela rada, kateri sem pomagala po svojih močeh, ter da se mi gnusi. Sedaj ko sem sva se “razšla” mi piše in me kliče ob vseh nemogočih urah ter me prosi za dovolitev ponovnega poskusa.
Kaj menite, naj mu popustim?

URŠ

Urša, bom kar direkten, NIKAR

Ni zrel in ni bil pripravljen ničesar sprejeti, bil je sam sebi dovolj, ti pa si mu bila kot voda in kruh, sedaj ko tega nima, ne zna drugače živeti. Ampak zapomni si, četudi prideš nazaj, ne bo nič bolje. Ta abstinenca, ga preprosto mora miniti sama od sebe, brez posameznih dodatkov.

bilo je lepo, ampak ti ne živiš namesto njega in pojdi svojo pot naprej. V enem postu sem napisal, nihče nima pravice nikogar zmerjati in če se to zgodi, ima vso pravico odditi, tudi brez besed.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

če se imaš količkaj rada, ga ne jemlji nazaj! Saj je zelo hitro razkril svoje prave barve, in verjemi, da ponovno ne bo nič bolje…stran od njega!

Urš,
ignoriraj ga, zate ne obstaja, si samo ti in še enkrat samo ti!
V povprečju moški kasneje “dozorijo” kot ženske (glede odgovornosti za dom in družino – ne me sedaj raztrgat), zato si niti v bodoče na glavo ne nakoplji nekega otročaja, ki ne zna zase odgovarjat niti poskrbet.
Iz tvoje pošte ne morem ugotoviti koliko si stara, vendar, kot pišeš, da že vlagaš v nekaj svoja sredstva – sklepam, da nisi več dekle za žur, ampak dekle, ki bi si v življenju rado nekaj ustvarilo.
Najdi si partnerja, s katerim bosta enakega mišljenja, in enakih ciljev.
lp. talari

Ne, nikakor.
So še drugi, samo ozri se okrog in najdi pravega. Srečno.

po tvojem branju sklepam da mu boš slej kot prej popustila, ampak vedi da se nebo nič spremenilo, kvečjemu huje …

Klici in prošnje se bodo verjetno še nekaj časa nadaljevali. Ostani trdna, mu mirno povej, da ga ne boš vzela nazaj, naj te pusti pri miru, nato pa ignoriraj in ne odgovarjaj več na klice. Že to, da te kliče ob nemogočih urah, kaže njegovo nespoštovanje do tvoje zasebnosti. Njegovo grdo obnašanje bi se najverjetneje ponovilo, če bi obnovila zvezo. In potem je vsakič težje oditi in prekiniti.

Si hecna? Popusti mu samo, če ti je bilo vščeč njegovo obnašanje, ker se ne bo spremenil. Ta njegov odnos do tebe ne more biti samo odraz njegove nezrelosti ampak tudi njegove osebnosti. Te pa ne moreš spremenit, vsaj ne vidno. Ko sem prebral, da si ga pustila, sam doživel pravo olajšanje (bedak si točno to zaslužil), ker sem pričakoval vprašanje: “ali naj ga pustim”. Ne razmišlaj več o njem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čao!

NI ŠANS; DA BI MU POPUSTILA…..

ČE SE MAŠ KEJ RADA IN SE SPOŠTUJEŠ, ČIM DLJE STRAN.

OBSTAJAJO TUDI DRUGI OSEBNKI MOŠKEGA SPOLA. PA VELIKO SREČE IN PRAVE LJUBEZNI!

LP, Š.

NE

New Report

Close