Želim začeti z meditacijo
Želim začeti z meditacijo. Zanima me, kako meditirati. Ali mi lahko prosim poveste nekaj osnovnih napotkov za meditacijo? Kako se pravilno meditira?
Tu, na tem forumu, je pa že toliko napisanega o meditaciji, da bi nekdo, ki si res želi pričeti z duhovnimi vajami, lahko tudi malo pobrskal in si poiskal odgovore, Prevrskaj ta forum in našel boš veliko več, kot samo odgovore na svoja vprašanja….. Še enkrat pa ne bomo odpirali te teme. Za dodatna vprašanja, kjer tu ne boš našel odgovorov, pa se le spet oglasi!
na strani deepaka chopre (chopra.com) imaš veliko zelo kvalitetnih informacij o meditaciji. ravno poteka 21 dnevna meditativna delavnica, in na tak način te konkretno (vodene meditacije, ki jih ZASTONJ downloadaš iz interneta) informirajo, kako meditirati, kaj je pomembno, predstavijo več vrst meditacij in na splošno dobiš zelo konkretne informacije, ki so potrebne za meditacijo. sama prakticiram meditacije iz teh strani že več let in moram reči, da sem zelo zadovoljna (tudi z učinkom). vse informacije so zastonj, le za 21 dnevno delavnico (vsak dan downloadaš 1 posnetek meditacije, katere poslušaš po vrsti) pa se moraš prijaviti, je tud zastonj, zato mislim, da ne delam nobene posebne reklame. deepak chopra pa je zelo znan strokovnjak na področju ayurvede in duhovnosti, po izobrazbi pa je zdravnik.
Se popolnoma strinjam in objavljam v celoti. Takih strani je še nekaj na netu. Samo, če je nekdo tako len, da niti tem na temle forumu ne pogleda ( iskalnik najdi.si jih meče ven, kot za stavo ), dvomim, da ima resen namen in voljo. Sicer pa menim, da je Deepak Chopra eden vodilnih živečih gurujev ta hip.
Forum je zaprt za komentiranje.