Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Čustvena inteligenca, komunikacija in odnosi Želim spoznati samsko žensko za prijateljstvo,druženje

Želim spoznati samsko žensko za prijateljstvo,druženje

Pozdravljeni.

Sem samski 36 letni fant in še nikoli nisem imel punce. Sem prijazen iskren,sramežljiv in vase zaprt fant. Že od srednje šole naprej nisem imel nobene ženske družbe oz. prijateljice s katero bi se lahko družil, pogovarjal,šel z njo na kavo ter jih zaupal svoje težave. Tudi z prijatelji se nisem veliko družil, ker sem imel tako družbo kjer je bilo veliko alkohola in mi taka družba ni bila všeč, ker ne pijem alkohola in ne kadim,zato sem se nekako odmaknil od take družbe. Ostal sem sam. Sem spreten in znam narediti veliko stvari. Končano imam 7. stopnjo izobrazbe. Zaposlen sem bil v javnem sektorju,ker sem imel pogodbo za določem čas in mi je niso hoteli več podaljšati tako da sedaj iščem novo službo.

Priznam, da se večrat počutim osamljeno sploh pa sedaj v tem predprazničnem času, ko je vse tako lepo okrašeno in si želim spoznati žensko s katero bi šel na vroči čaj ali pa na sprehod po okrašem mestu.

Všeč so mi ženske,ki so iskrene, resne, simpatične izobražene. Iščem tako, ki še nima otrok si pa želi družine in da je katoličanka, ker sem veren in mi to veliko pomeni.

Moj kontakt: [email protected]

 

 

 

New Report

Close