Železna postelja?
Ker sem slišal, da vzmetnice z vzmetmi niso zdrave, ker naj bi se energija v njih vrtinčila ali nekaj takega, sva z ženo kupila lateksove jogije, ki so res super. Sedaj pa si morava kupiti še novo spalnico in žena je obsedena z železnimi posteljami. Pa se sprašujem, ali imajo tudi železne postelje podoben nezdrav učinek, ali morda te niso problematične, ker jogi brez vzmeti prekine dotok negativne energije ali kaj v tem smislu. Ima kdo kaj pojma?
Ne vem… a nimajo te novodobne železne postelje samo ogrodja kovinskega, vložek je pa ravno tako iz letvic kot pri vseh drugih posteljah?
Dobra stran: pod vami so lesene letvice, ne pa kovina, torej nič ne “bremza” energije.
Slaba stran: frfrin “recept” pade v vodo… oz. bolje rečeno skozi (polomljene) letvice.
🙂
hehehe frfra, vidim, da si dojela bistvo železne postelje…..jaz se še zdaj po glavi tolčem, da sem kupil leseno, pa ne morem žene nikjer privezat, če pa grem luknje gor vrtat, pa izgled ne bi bil lep hehe
Moram pa priznat, da so me izjave glede vrtinčenja energije spravile v smeh….. spet en, ki je preveč bral vzhodnjaške knjige….hehee pa brez zamere…..